Σε λειτουργία η γραμμή υποστήριξης του υπ. Υγείας για απογοητευμένους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ - Προσοχή - Χιουμοριστικό κείμενο!

Το κείμενο το αλιεύσαμε στο διαδίκτυο... ΔΕΝ απέχει από την πραγματικότητα, αφού με κυβέρνηση Σύριζα, έχουμε τους Συνδικαλιστές και τους πολιτικούς, βουλευτές και υπουργούς, ακόμη και ο Πρωθυπουργός καταδικάζει την πολιτική που ακολουθείται! 
Μια κυβέρνηση που εφαρμόζει μνημόνια, αλλά τα καταδικάζει.
Ανοίγει τα σύνορα και δημιουργεί προβλήματα αποκλεισμού και απομόνωσης της χώρας αλλά δεν κλείνει τα σύνορα, ενώ από τηλεόρασης απλά διαπιστώνει το πρόβλημα που δημιουργείται από τις ενέργειες του... 
Συμπαραστέκεται στον λαό, αλλά ψηφίζει νόμους για την διάλυση του ασφαλιστικού!

Αν και θα έπρεπε αυτή η γραμμή - αν υπήρχε στα αλήθεια - να λειτουργεί για τους κυβερνώντες, μακάρι να λειτουργούσε για τους φανατικούς ψηφοφόρους που ψήφισαν στις τελευταίες εκλογές τον Σύριζα άρα και το μνημόνιο του και αύριο θα απεργήσει κατά της επιλογής του!

"Σε λειτουργία βρίσκεται από σήμερα το πρωί η νέα τηλεφωνική γραμμή 1536 του υπουργείου Υγείας η οποία παρέχει πληροφόρηση και ψυχολογική υποστήριξη σε απογοητευμένους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ στις πρόσφατες εκλογές, όπως ανακοίνωσε ο αρμόδιος υπουργός. Η γραμμή λειτουργεί με αστική χρέωση για όλη την Ελλάδα, ενώ επιπλέον οι πολίτες μπορούν να καλούν δωρεάν με την προσκόμιση κάρτας μέλους του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, καλώντας το 1536 οι αποκαρδιωμένοι ψηφοφόροι θα λαμβάνουν ενημέρωση για την πορεία των διαπραγματεύσεων με τους δανειστές και το παράλληλο πρόγραμμα της Κυβέρνησης, ενώ θα μπορούν να ρωτήσουν ό,τι επιθυμούν σχετικά με το επίμαχο διάστημα από τις εκλογές του περασμένου Ιανουαρίου μέχρι τις πολυτάραχες ημέρες του δημοψηφίσματος, του κλεισίματος των τραπεζών και της συμφωνίας της 12ης Ιουλίου.

Το έμπειρο, ειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό που στελεχώνει τη γραμμή υποστήριξης θα είναι σε θέση ακόμη να προσφέρει γενική ψυχολογική υποστήριξη σε όλους τους τομείς που επαφίενται της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, εστιάζοντας προς το παρόν στο ασφαλιστικό. Κύριος στόχος της δράσης φαίνεται ότι είναι η υποστήριξη εκατοντάδων χιλιάδων απογοητευμένων αγροτών και ελεύθερων επαγγελματιών ψηφοφόρων, αλλά και η αποτροπή των όλο και πιο συχνών κρίσεων πανικού πολιτών που τυχαίνει να πετύχουν στην τηλεόραση τον Γ. Κατρούγκαλο, τον Αλ. Φλαμπουράρη ή τον Ν. Φίλη.

«Πολλοί συμπολίτες μας βασανίζονται από έντονη απογοήτευση που δεν τους αφήνει να σκεφτούν καθαρά. Ίσως να έχει σχέση και με κάποιες επιλογές της Κυβέρνησης. Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να βοηθήσουμε αυτούς τους ανθρώπους, κανείς δεν μπορεί να κατηγορήσει τον ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν νοιάζεται» δήλωσε χαρακτηριστικά στέλεχος του υπουργείου σε δημοσιογράφους.

Τέλος, δεν επιβεβαιώνεται προς το παρόν η πληροφορία ότι ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης θα απαντά ο ίδιος στα τηλεφωνήματα των πολιτών κάθε Παρασκευή 9 με 11 το βράδυ, παραδίδοντας μαθήματα αυτοβελτίωσης και επίτευξης ψυχοσυναισθηματικής αρμονίας, ενώ ταυτόχρονα θα παρουσιάζει τις 10 πιο υγιεινές συνταγές για ψητά στο φούρνο και την κατσαρόλα.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :