Η χώρα στενάζει κάτω από την μπότα των τοκογλύφων της Ευρώπης! Για ποια "Ενωμένη Ευρώπη" μας μιλάνε;


Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας.

Στην εκπομπή των δημοσιογράφων Μπογιόπουλου/Κοττάκη, στον Real FM, το βράδυ της Πέμπτης, σχολίαζαν πως οι Ευρωπαίοι έκαναν πίσω στο ασφαλιστικό και στις πιέσεις που ασκούσαν, αμέσως μόλις παραχώρησε ο Καμμένος το Αιγαίο στο ΝΑΤΟ, δηλαδή στην Τουρκία.

Καρντάσια μου, άμυαλα μη μας λέτε τα ξεκούδουνα σας. 

Κανείς δεν υπαναχώρησε σε τίποτε! Μπορεί ο «αισιόδοξος» πρόεδρος του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, να δήλωσε σχετικά με το αποτέλεσμα της πρώτης αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος πως: «αν και υπάρχουν δημοσιεύματα που αναφέρουν πως η «διαδικασία είναι εκτός τροχιάς», η πραγματικότητα είναι πως «η διαδικασία συνεχίζεται και έχει καλυφθεί σημαντικό έδαφος» στην πραγματικότητα, σε αυτή τη πλευρά του παραμυθιού ο Γερο - Γερούν έπαιξε τον ρόλο του καλού! Τον ρόλο του κακού τον έπαιξε και αυτή την φορά το  ΔΝΤ που ζήτησε ταυτόχρονα σχεδόν, 9 δισ. ευρώ σε πρόσθετα μέτρα!

Και τα ερωτήματα μου είναι τα εξής: 
 • Δεν βαρεθήκατε έξι χρόνια τώρα, να φλυαρείτε ή να τσακώνεστε μεταξύ σας, λέγοντας τις αρλούμπες σας και να κοροϊδεύετε τον κόσμο; Οι ευρωπαίοι και οι δανειστές - τοκογλύφοι συνολικά,  όλη αυτή την περίοδο πιέζουν και κερδίζουν και λίγο μετά ξαναπιέζουν και μετά ξανακερδίζουν. 
 • Δεν είναι βαρετό για εσάς, αυτό το παιχνίδι του σκύλου και της γάτας που παίζουν ΟΛΟΙ μαζί μας εδώ και έξι χρόνια; 
 • Δεν σας ενοχλεί που όποιος περνάει δίπλα μας, μας ρίχνει και από μια καρπαζιά, γελώντας με το χάλι μας; 
 • Δεν σας προβληματίζει η ευκολία που γίνεται η εξαγωγή της κρίσης των χωρών τους στην χώρα μας; Δεν σας ενοχλεί να πληρώνει ο λαός μας, για να παίρνουν οι λαοί των χωρών που μας τοκο-δάνεισαν εκατοντάδες ευρώ σε επιδόματα; Το ΑΕΠ της Γερμανίας μόνο, σε εποχικά προσαρμοσμένη βάση αυξήθηκε κατά 0,3%. Με 13.000.000 οικονομικούς μετανάστες από όλες τις χώρες της ευρώπης και 1.000.000 λαθρομετανάστες στο έδαφος της, θα τα έβγαζε πέρα θεωρείται εάν δεν της δίναμε δεκάδες επί δεκάδων δισεκατομμύρια ευρώ σε τόκους και δεν καταναλώναμε πανάκριβα και υποχρεωτικά την παραγωγή της; 
 • Δεν σας ενοχλεί που ότι έχει δανειστεί η χώρα, το έχει δανειστεί με πολύ υψηλό και τοκογλυφικό τόκο, ενώ το χρήμα έχει πάει σε χέρια λίγων ή έχει επιστρέψει στις χώρες που μας δάνεισαν, με την μορφή πανάκριβων εξοπλιστικών προγραμμάτων, τύπου γερμένων υποβρυχίων και άλλων υπερτιμημένων προμηθειών; 
 • Δεν σας ενοχλεί ρε συνάδελφοι, που όσες ιδέες εφάρμοσαν τα αφεντικά της ευρώπης επάνω μας, όλες στράφηκαν εναντίον μας; 
 • Εμείς τα οικονομικά προβλήματα, εμείς την ανεργία, προβλήματα που προέκυψαν από το αίτημα της ευρώπης για αποβιομηχανοποίση της χώρας, εμείς να υποστούμε και τις συνέπειες από την κατάρρευση της αγροτικής παραγωγής της χώρας εξαιτίας των συμφωνιών και των συμμαχιών των "μεγάλων συμφερόντων της ευρώπης", εμείς να μειώσουμε μισθούς και συντάξεις, εμείς να επωμιστούμε και το θηριώδες πρόβλημα με τους λαθρομετανάστες για να το παίξει "ανθρωπίστρια" η mama Μέρκελ, η οποία όμως έκανε πίσω αμέσως μόλις είδε την πτώση της δημοτικότητας της!
 • Εντέλει, δεν σας είναι αρκετή η φτώχεια και η μιζέρια του λαού γύρω σας; 

 • Μα τι ρωτάω ο φτωχός... Εσείς πληρώνεστε με χιλιάδες ευρώ για να λέτε ανοησίες ενώ το επόμενο που σας ενδιαφέρει είναι η καρδάρα του ΚΚΕ και της Νέας Δημοκρατίας να είναι γεμάτη και... "ας πάει να καεί και το παλιάμπελο", που λέει ο λαός μας...!
Όπου παλιάμπελο όμως, είναι η Ελλάδα μας... Που σε λίγο καιρό δεν θα είναι, ούτε "μας" αλλά ούτε καν "Ελλάδα". 

Ντροπή σε όλους να μην μπορούμε να συνεννοηθούμε στα απλά και στα εύκολα. 
Ποιος είναι ο εχθρός μας και ποιοι είναι οι σύμμαχοι μας... Και ποια Ελλάδα θέλουμε!

Υ.Γ. Για τους Έλληνες Εθνικιστές, ο μόνος φίλος που έχουμε τώρα και πάντα, ήταν και είναι ο Ελληνικός Λαός και η μόνη Ελλάδα που θέλουμε είναι η Ελλάδα που θα ανήκει στους Έλληνες!

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ! 
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :