Άλλοι τρεις ήρωες νεκροί στον ακήρυχτο πόλεμο που έχουμε με την Τουρκία στο Αιγαίο


Πάνω στη νησίδα Κίναρος προσέκρουσε το μοιραίο ελικόπτερο ΑΒ-212 του Πολεμικού Ναυτικού όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστό υπό ποιες συνθήκες και αίτια. Τα τρία μέλη του πληρώματος βρήκαν τραγικό-ακαριαίο θάνατο.

Το τριμελές πλήρωμα που αποτελείται από δύο υποπλοιάρχους χειριστές και έναν ανθυπασπιστή μηχανικό ήταν ιδιαίτερα έμπειρο. Άρα; 

Υπήρξε κάποια βλάβη στα ραντάρ, κάποιο μηχανικό πρόβλημα ή κάτι άλλο δεδομένου ότι προ μηνών υπήρξε θερμό επεισόδιο στα Ίμια με ένοπλους τούρκους, είδηση η οποία αποκρύφτηκε τεχνηέντως από το μνημονιακό καθεστώς των ξενόδουλων και θα δούμε αναλυτικά σήμερα στο xagr.net; Κανείς ακόμη δεν γνωρίζει. 

Όπως επίσης και αν επιχειρήθηκε αναγκαστική προσγείωση.

Σε περίπτωση ωστόσο μηχανικής βλάβης το πλήρωμα θα είχε προλάβει να ενημερώσει τη φρεγάτα “Νικηφόρος Φωκάς” από την οποία και απονηώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 2:45 τα ξημερώματα οπότε και χάθηκαν τα ίχνη του AB-212. Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν συνέβη ποτέ.

Επιτελείς του Πολεμικού Ναυτικού εκτιμούν πώς στο πλαίσιο της άσκησης με το ελικόπτερο να συμμετέχει σε αποστολη εντοπισμού στόχου πετούσε σε πολύ χαμηλό ύψος, προφανώς και για απόκρυψη από τα "εχθρικά " ραντάρ, με αποτέλεσμα να επέλθει το μοιραίο.

Φαίνεται πώς η συντριβή ήταν αιφνίδια και οι χειριστές δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν.

Νεκροί είναι ο υποπλοίαρχος Πανανάς Κωνσταντίνος, έγγαμος με παιδιά, ο επίσης υποπλοίαρχος Τουλίτσης Αναστασίος παντρεμένος και ο Ευαγγέλου Ελευθέριος έγγαμος επίσης με παιδιά.

Έπεσαν και αυτοί στο καθήκον σαν ήρωες. Για την υπεράσπιση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας.

Την ώρα της τραγωδίας η Τουρκία προκαλεί: Με NOTAM αμφισβητούν την επιχείρηση-έρευνα του ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού για τον εντοπισμό του ελικοπτέρου Augusta Bell! Σε ποια Ίμια; Στην Αμοργό...! Τα νέα Ίμια...

Υ.Γ. Προφανώς ο Ερντογάν, πιεζόμενος από τα Ανατολικά του και από τους Ρώσους που του χαλάνε την μαγιά, εξάγει την κρίση του στο Αιγαίο όπου προφανώς έχει δεσμευτεί για το μοίρασμα του η Μέρκελ στην πρόσφατη συνάντηση τους! 

Ντροπή να συνεχίζουμε τις συζητήσεις με αυτή την "Ευρώπη" και τους άλλους φορείς που μόνο μας ζητάνε και δεν μας παρέχουν τίποτε! Ντροπή να ενδίδουμε καθημερινά στις εντολές τους και στις παρωχημένες τους συνταγές που επιφέρουν την χρεοκοπία και την απώλεια της Εθνικής Κυριαρχίας και Ανεξαρτησίας! 

Τι λέτε; Μήπως δεν είναι καιρός ακόμη; Μήπως να περιμένουμε λίγο ακόμη τον Τσίπρα, το αδοκίμαστο το παιδί, να του δώσουμε λίγο καιρό περιθώριο να δούμε τι άλλο θα κάνει και τι έχει στο μυαλό του; Ή μήπως να δοκιμάσουμε τώρα και τον άλλον "αδοκίμαστο". Τον Μητσοτάκη;

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΗ ΕΛΛΑΔΑ!
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :