Φορτώνουν με λαθρομετανάστες την Ελλάδα, ξοδεύοντας χρήματα του Ελληνικού Λαού!


Πικρή και πλήρης δικαίωση του Limani24.gr για τον καταυλισμό προσφύγων στον Πειραιά στη σημερινή διυπουργική επιτροπή! Το ένα HOT SPOT δημουργείται στον Πειραιά, και επίσημα πλέον και δεν θα είναι μικρό, αφού θα φιλοξενεί μέχρι και 4.000 μετανάστες, στο Σχιστό!

Χθες ο κ. Τσίπρας εξήγγειλε στο Πέραμα προγράμματα 8μηνης κατάρτισης για 510 άτομα (9!), όταν το 2012 και το 2014 έγιναν προγράμματα ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ της ανεργίας για τη Ναυπηγοεπισκευαστική σε συνεργασία με το εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά 8 εκατομμυρίων Ευρώ το καθένα και αφορούσε κοντά στα 2.000 άτομα τη κάθε φορά!

Σήμερα.. ήρθε η λυπητερή από τον ίδιο τον πρωθυπουργό, με την απόφαση για τον καταυλισμό στο Σχιστό 4.000 ανθρώπων!
Πρόκειται για τη μεγαλύτερη κοροϊδία και κορυφαία πολιτική απάτη στον Πειραιά, αφού δίνει μια ελιά… και παίρνει ένα τουλούμι λάδι!

Και αυτό ουσιαστικά κάτω από τη μύτη των πολιτών του Πειραιά, αλλά σίγουρα εν γνώσει των Συριζαίων Δημάρχων Περάματος και Κερατσινίου που φωτογραφίζονται κάθε τόσο με τον κ. Τσίπρα και ταυτόχρονα… το παίζουν ΛΑΕ!

ΟΙ ΠΙΚΡΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
Σήμερα, μετά από διυπουργική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε υπό τον πρωθυπουργό, αποφασίστηκε η επιτάχυνση των έργων για την έγκαιρη αποπεράτωση των κέντρων υποδοχής προσφύγων και μεταναστών (hotspots) στα πέντε νησιά [Σάμο, Λέσβο, Χίο, Κω και Λέρο] καθώς και των δύο κέντρων μετεγκατάστασης (relocation) στην ενδοχώρα.

Τι αποφασίστηκε;:

1. Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας αναλαμβάνει:
* Να ορίσει άμεσα προσωρινούς συντονιστές στα 5 κέντρα υποδοχής στα νησιά
* Να επιβλέψει και να συνδράμει με κάθε διαθέσιμο μέσο στην ολοκλήρωση των έργων κατασκευής ώστε τα hotspots να είναι έτοιμα προς λειτουργία εντός των επόμενων δύο εβδομάδων.
* Τη στελέχωση και λειτουργία κινητών μαγειρείων στα πέντε νησιά προκειμένου να εξυπηρετούνται οι πρόσφυγες.

• Να παραχωρήσει τα στρατόπεδα Σίνδου και Σχιστού, άμεσης χωρητικότητας 500 ατόμων, με δυνατότητες φιλοξενίας επιπλέον 4.000 ατόμων το καθένα, για τη δημιουργία κέντρων μετεγκατάστασης (Relocation Camp). Παράλληλα, αναλαμβάνει, την έγκαιρη παράδοσή τους καθώς και τη λειτουργία τους.

Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αναλαμβάνει την ταχύτατη πλήρη στελέχωση με προσωπικό των 5 κέντρων υποδοχής προκειμένου στα κέντρα να υπάρχει η δυνατότητα άμεσης ταυτοποίησης των προσφύγων.

Στόχος, η Ελλάδα μέχρι την επόμενη Σύνοδο των Ευρωπαίων ηγετών να έχει υλοποιήσει τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει.

Στη σύσκεψη, συμμετείχαν οι υπουργοί Εθνικής Άμυνας Π. Καμμένος, Επικρατείας, για το συντονισμό του κυβερνητικού έργου, Αλ. Φλαμπουράρης, Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Θ. Δρίτσας (!), οι αναπληρωτές υπουργοί Προστασίας του Πολίτη, Δ. Τόσκας, Εθνικής Άμυνας, Δ. Βίτσας (!), Μεταναστευτικής πολιτικής, Γ. Μουζάλας, Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, Νίκος Ξυδάκης καθώς και ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού Δ. Παπαγιαννάκος.

πηγή
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :