Ευτυχώς υπάρχει και αυτή η Ελλάδα και αυτή την Ελλάδα θέλουμε! 4 ελληνικές επιχειρήσεις μπήκαν στις 110 καλύτερες της ΕΕ


Και εκεί που όλα είναι μαύρα και ανασφαλή, οι τράπεζες κλειστές και οι επιχειρήσεις κλείνουν η μια μετά την άλλη, σε κάποιους το πανάρχαιο ελληνικό επιχειρηματικό δαιμόνιο λειτουργεί και κάνει το θαύμα του! Επιχειρεί και προχωρεί με το βλέμμα στο αύριο! Και το αύριο ανήκει σε αυτή την Ελλάδα! Την Ελλάδα της αισιοδοξίας. Την Ελλάδα που παλεύει χωρίς ΕΣΠΑ και άλλες ανοησίες. Που ξενυχτά με μεθοδικότητα και πειθαρχία. Και είναι αυτή η Ελλάδα που θα μας βγάλει από τα σκοτάδια της κρίσης! Όχι τα μνημόνια και τα κέντρα κράτησης λαθρομεταναστών!

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα όπου κρίθηκαν 110 κορυφαίες ευρωπαϊκές επιχειρήσεις, μέσα σε αυτές βρίσκονται και 4 ελληνικές. Πρόκειται για τα αποτελέσματα της δεύτερης φάσης του διαγωνισμού European Business Awards για τον τιμητικό τίτλο «Ruban d’ Honneur».

Καφές με ελληνική σφραγίδα, νερό και αναψυκτικά από την Ήπειρο, Ελληνικός γύρος και μια φαρμακευτική εταιρία.

Η διάκριση αυτή αποτελεί πολύ σημαντικό γεγονός για τη χώρα μας και την ελληνική επιχειρηματικότητα, καθώς ο θεσμός αυτός είναι ένας εξαιρετικά ποιοτικός διαγωνισμός επιχειρηματικότητας, με αυστηρά και αξιοκρατικά κριτήρια που διεξάγεται σε πανευρωπαϊκό επίπεδο εδώ και 9 χρόνια. Οι 4 ελληνικές επιχειρήσεις ανάμεσα σε στους 110 «Ruban d’ Honneur Recipients» που προκρίνονται στον τελικό είναι οι εξής:

Coffee Island - The ELITE Award for Growth Strategy of the Year
Megas Yeeros - The Import/Export Award
Pharma-Data - The Award for Customer Focus
BIKOΣ (ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΜΦΙΑΛΩΣΕΩΝ) - The Business of the Year Award with Turnover of €26-150m

Οι 4 ελληνικές εταιρίες παίρνουν το εισιτήριο για τον τελικό στον οποίο θα διαγωνιστούν για να διεκδικήσουν το βραβείο της καλύτερης επιχείρησης της Ευρώπης στην κατηγορία που συμμετέχουν.
Παράλληλα, συνεχίζεται μέχρι τις 26 Φεβρουαρίου και η ψηφοφορία του κοινού η οποία θα αναδείξει τον National Public Champion, δηλαδή την εταιρία από τους National Champions της κάθε χώρας που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους. 

Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας αυτής θα ανακοινωθούν στις 7 Μαρτίου και οι National Public Champions της κάθε χώρας θα παραμείνουν στην διαδικασία ψηφοφορίας η οποία θα συνεχιστεί πλέον σε ευρωπαϊκό επίπεδο για την ανάδειξη του European Public Champion. Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για την ανάδειξη του European Public Champion θα ανακοινωθούν στον τελικό τον Ιούνιο.

Τα European Business Awards είναι τα μοναδικά επιχειρηματικά βραβεία που αναδεικνύουν την αριστεία και τις καλές πρακτικές των επιχειρήσεων της Ευρώπης.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :