"ΗΠΑ, Τουρκία και Σαουδική Αραβία εξοπλίζουν και διακινούν τους τζιχαντιστές για επιθέσεις στο εξωτερικό" λέει τώρα ο Αμερικανός Γερουσιαστής Richard Black!


Ο Αμερικανός γερουσιαστής με συνέντευξη που παραχώρησε στο Russian TV, δηλώνει πως οι δυο χώρες, Τουρκία και Σαουδική Αραβία είναι οι κύριοι εκτροφείς της παγκόσμιας τρομοκρατίας, που αυτή τη στιγμή είναι ο ISIS και αποτελούν απειλή για την παγκόσμια ειρήνη.

Σύμφωνα με τον Richard Black η μεν Σαουδική Αραβία με το ισλαμικό Βαχαμπιτικό καθεστώς εκτρέφει ισλαμιστές τρομοκράτες που τους εξαπολύει σε όλο τον κόσμο, η δε Τουρκία με τον πρόεδρο της, τον αλαζόνα και φιλόδοξο Ερντογάν που θέλει να γίνει ο χαλίφης του Ισλάμ, στηρίζει και ενισχύει αυτούς τους τρομοκράτες ενώ έχει επιβάλλει μια στυγνή δικτατορία στην χώρα του.

“Δεν είναι η Συρία και ο πρόεδρος της, Μπασάρ Αλ Άσαντ το πρόβλημα”, υποστήριξε ο Richard Black, “αλλά αυτές οι δυο χώρες που αποτελούν σήμερα απειλή για την παγκόσμια ειρήνη. Αυτές οι δυο χώρες είναι υπεύθυνες για τον εμφύλιο στην Συρία και για το αιματοκύλισμα της χώρας αυτής”.

Μάλιστα υποστήριξε πως ο πόλεμος στην Συρία δεν είναι εμφύλιος ούτε και μια λαϊκή εξέγερση, αλλά ουσιαστικά μια εισαγόμενη τρομοκρατία που θέλει να επιβάλει ένα ισλαμιστικό βάρβαρο καθεστώς. Παράλληλα κατηγόρησε ανοιχτά την Τουρκία για λαθρεμπόριο παράνομου πετρελαίου σε συνεργασία με τους τζιχαντιστές.

Δεν δίστασε φυσικά να εμπλέξει και τις ΗΠΑ λέγοντας πώς οι αμερικανικές ηγεσίες των τελευταίων χρόνων στήριξαν το δικτατορικό και αναχρονιστικό καθεστώς της Σαουδικής Αραβίας για προσωπικά οφέλη, αλλά και την Τουρκία.

Τι έγινε ρε παιδιά; Κρίση ειλικρίνειας ή κάτι άλλο; 
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :