Οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ μπερδεύουν τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Facebook με τους επίσημους λογαριασμούς της ΕΡΤ


Αν κάνουμε απολογισμό στο έργο του Σύριζα και του Τσίπρα, ωφελημένοι είναι ΜΟΝΟΝ οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ. Εργαζόμενοι πους τους είχαμε "τόσο πολύ ανάγκη..." Εργαζόμενοι που πληρώνονται για να σαπίζουν νυχθημερόν στο Facebook, τεμπελχανάδες και άχρηστοι, ως γνήσιοι προστατευόμενοι του ίδιου του πρωθυπουργού.

Τόσο πολύ μάλιστα, που μπερδεύουν τους προσωπικούς τους λογαριασμούς, με εκείνους της Ελληνικής Τηλεόρασης.

Έτσι, ένα διαφορετικό ποστ από αυτά που έπρεπε να συνηθίζει έκανε η ΕΡΤ, δίνοντας μια άλλη νότα στον επίσημο λογαριασμό της στο Facebook.

«Υπάρχουν τρεις κατηγορίες ανθρώπων: Ο έξυπνος, ο μαλάκας και ο μαλάκας που νομίζει ότι είναι έξυπνος», έγραφε η φωτογραφία, που ανάρτησε κατά λάθος ένας από τους διαχειριστές, μπερδεύοντας τους λογαριασμούς στο Facebook.

Χωρίς καθυστέρηση η κρατική τηλεόραση έδωσε εξηγήσεις, λέγοντας πως ο διαχειριστής μπερδεύτηκε και αντί να ποστάρει στον δικό του λογαριασμό την αστεία ανάρτηση, την «ανέβασε» σε αυτόν της ΕΡΤ.

«Ζητούμε συγγνώμη για την παραδρομή και τη συνακόλουθη αστοχία μας. Ο συνάδελφος διαχειριστής, μέσα στη ροή της εργασίας, μπερδεύτηκε και νόμισε ότι αναρτά στον προσωπικό λογαριασμό του...Για λόγους ηθικής τάξης, σε λίγα λεπτά η ανάρτηση αυτή θα αποσυρθεί. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας», σημείωσε.

Υ.Γ. Παλικαρά μου, τελικά έχεις δίκιο: «Υπάρχουν τρεις κατηγορίες ανθρώπων: Ο έξυπνος, ο μαλάκας και ο μαλάκας που νομίζει ότι είναι έξυπνος». Σου ταιριάζει γάντι...
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :