Οι τούρκοι καταδίκασαν σε εξισλαμισμό τον Άγιο Βασίλειο!


Οι τούρκοι είναι "φίλοι μας". Οι Μουσουλμάνοι, συντηρητικοί ή ριζοσπάστες μας... "αγαπούν". 
Όπου μπορούν να εκφραστούν, ή πετούν Χριστιανούς από ταράτσες, ή τους αποκεφαλίζουν ή τους απαγορεύουν τον εορτασμό των Χριστουγέννων (ακόμη και αν είναι δήμαρχοι Ελληνικών Πόλεων) ή ντύνονται γενίτσαροι και "δικάζουν" τον Άγιο Βασίλη...

Το συνεχές "κυνήγι" των Χριστιανών και ιδιαίτερα των Ποντίων που στα χρόνια του σύγχρονου τουρκικού κράτους μαρτύρησαν με την Γενοκτονία, με 353.000 νεκρούς, (την οποία οι τούρκοι αρνούνται μανιωδώς) είναι ύψιστο δείγμα... "αγάπης". 

Οι Τούρκοι φανατικοί "πιστοί" παρά τα όσα περί κοσμικού κράτους προσπαθούν να διαδώσουν στην Ευρώπη, σε μια προσπάθεια ανατολίτικου παζαριού, ώστε να κερδίσουν όσα μπορούν περισσότερα, παρουσιαζόμενοι ως "Ευρωπαίοι", στην πραγματικότητα είναι τόσο κλειστή και ισλαμιστική κοινωνία, που στόχο έχει να δείχνει μονίμως το μίσος της έναντι του Χριστιανισμού.

Έτσι σε περιοχή της Τουρκίας, φανατικοί ισλαμιστές, ντυμένοι με τις παραδοσιακές στολές των γενιτσάρων στην δυτική Τουρκία, πέρασαν σε δίκη τον... Άγιο Βασίλη, ο οποίος στο τέλος έγινε Μουσουλμάνος.

Μετά από από μία παρωδία, ο Άγιος Βασίλης, υποτίθεται ότι αποφάσισε αρνητικά ως προς τον χριστιανισμό και προσηλυτίστηκε στο Ισλάμ, απαγγέλοντας μάλιστα μαζί με τους υπόλοιπους ένα ισλαμικό κανόνα , που αποτελεί την μουσουλμανική ομολογία πίστεως.

Πρόκειται για μία άκρως επικίνδυνη και περίεργη πρακτική των Τούρκων, η οποία μένει αναλλοίωτη στους αιώνες.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :