Ψιτ! Παιδί με το κασκόλ... Κλείσε τα σύνορα


Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας.

Αυτός ο απερίγραπτος, τυχάρπαστος που έχουμε για υπουργό μεταναστευτικής πολιτικής, ο Μουζάλας με το κασκόλ, κάτω από τα καυτά φώτα της τηλεόρασης, δεν εννοεί να καταλάβει πως δυο πράγματα θα συμβούν. 

Ή θα κλείσουμε τα σύνορα μας με τον στρατό μας και ΔΕΝ θα πνίγονται άνθρωποι, ή ας βρούμε από τώρα τρόπο να πνιγούμε μόνοι μας, απομονωμένοι και ξεκομμένοι από την Ευρώπη, πέφτοντας στην παγίδα της Τουρκίας που μας προκαλεί επί τούτου μια τεράστια ανθρωπιστική κρίση με εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους, προστιθέμενους στα εκατομμύρια των πεινασμένων στην χώρα. 

Άλλη λύση δεν υπάρχει. 

Όσο συνεχίζεται το πάρτι των ανοικτών συνόρων, οι άνθρωποι θα πνίγονται, επειδή οι τούρκοι, που κερδοσκοπούν, θα τους πείθουν πέφτουν στην θάλασσα, ρισκάροντας την ζωή τους και τις ζωές των παιδιών τους, χωρίς ουσιαστικό λόγο, αφού πλέον τα σύνορα της Ευρώπης είναι κλειστά για τους περισσότερους από αυτούς.

Το έχουμε ξαναπεί, θα το λέμε πάντα! 

Στην Τουρκία, όσοι δεν δικαιούνται ασύλου, είναι ασφαλείς, όσοι πάλι δικαιούνται ασύλου, μπορούν να πάνε με τα χαρτιά τους στην πρεσβεία που τους ενδιαφέρει και να κάνουν τις διαδικασίες και να μεταφερθούν με αξιοπρέπεια και ασφάλεια στην χώρα επιλογής τους! Όλα τα άλλα είναι για να δημιουργούνται εντυπώσεις και ανασφάλεια στην χώρα...
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :