Προσοχή στους Απατεώνες!Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας

Προσοχή στους απατεώνες ανάμεσά μας, στα λαμόγια που δεν φοράνε μόνο κοστούμι αλλά και “Lonsdale” ή “Pitbull” ή ακόμη χειρότερα, την μαύρη μπλούζα με τον Τιμημένο Μαίανδρο, ενώ συμμετέχουν σε όλες τις εκδηλώσεις ανελλιπώς, ξεστομίζοντας με πάθος συνθήματα και βαριές λέξεις, όπως “πίστη”, “πατρίδα”, “τιμή” κλπ κλπ., (λέξεις, που δεν πιστεύουν και το αποδεικνύουν με τον τρόπο ζωής τους, τις συμπεριφορές τους και τις πράξεις τους, “υμνώντας” (ή καλύτερα επιδεικνύοντας σαν τους διεφθαρμένους κληρικούς που κάνουν μεγάλους σταυρούς, ενώ κλέβουν το παγκάρι) – τους Έλληνες ή Γερμανούς ή άλλης Εθνικότητας – πρωτεργάτες του Εθνικισμού…

ΝΤΡΟΠΗ!

Αυτοί, δεν διαφέρουν από τον γαμψομύτη αιώνιο εχθρό, ούτε από τον κόκκινο ανθέλληνα…Αυτοί, ίσως να είναι και πιο επικίνδυνοι από όλους αυτούς μαζί… Δυστυχώς, εάν θέλετε να μιλήσουμε στα ίσια, από αυτούς κινδυνεύει οποιαδήποτε προσπάθεια μας και από τους ομοίους τους διαχρονικά χανόταν κάθε προσπάθεια της Ελλάδος.

Αυτοί, το μόνο που τους ενδιαφέρει, είναι, να δειχθούν και να επιδειχθούν ή απλά να πηδήξουν ή να πηδηχθούν, ή να γίνουν βουλευτές ή να πιάσουν μια “δουλίτσα” κάπου στο κόμμα γιατί “τους έδιωξαν από την δουλειά τους λόγω Χ.Α.”.

Τις περισσότερες φορές, αν δεν γίνει το χατήρι τους, βρίζουν ανοιχτά όλους και προβαίνουν σε… “βαρυσήμαντες αποκαλύψεις για το έργο και το ποιόν της Χρυσής Αυγής” ή του Αρχηγού, ή κάποιου άλλου…!

Κακόμοιροι άνθρωποι…

Να τους λυπάστε αυτούς αλλά και να τους απομονώνετε…

Ούτε η σκόνη τους ανάμεσά μας! Δεν δικαιολογείται να υπάρχει, έστω και ένας τέτοιος στις τάξεις μας, γιατί ντροπιάζει την μαύρη μπλούζα και τον αγώνα των νεκρών μας, τις φυλακίσεις των στελεχών και του Αρχηγού μας!

Και δεν γίνεται εγώ, εσύ και αυτός/ή/οί να υπηρετούμε την ίδια ιδέα…

Κοινωνικός Εθνικισμός
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :