Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Στα μπλόκα χτυπά η καρδιά της Ελλάδας που αντιστέκεται!


Αγωνιστικό μήνυμα προς τους απροσκύνητους Έλληνες που αντιστέκονται στα εθνοκτόνα Μνημόνια έστειλε μέσα από την δευτερολογία του ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής.

Ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος τόνισε πως ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει την μνημονιακή πολιτική των προκατόχων του.

Αναφορικά με την τοποθέτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, αναρωτήθηκε πώς δύναται να ομιλεί για κομματικό κράτος ως πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας που έχει διορίσει εκατομμύρια ανθρώπους στο δημόσιο από το 1974 μέχρι σήμερα.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξέφρασε ακραίες νεοφιλελεύθερες απόψεις με την υιοθέτηση της ιδιωτικής ασφάλισης και την πλήρη διάλυση κοινωνικού κράτους.

Τόνισε ότι η Ελλάδα οδηγείται σε συνθήκες ακραίας φτώχειας, αφού κανείς δεν θα μπορεί να επιβιώσει με την εθνική σύνταξη των 384 ευρώ.

Το ασφαλιστικό νομοσχέδιο θα αποτύχει, όσο ακολουθείται η πολιτική του Μνημονίου και συνεχίζει να υφίσταται ένα υπέρογκο χρέος.

Ο πρώην υπουργός κ. Νικολούδης είχε καταγγείλει από το βήμα της Βουλής τις υπερτιμολογήσεις των δημοσίων έργων. Αναζητήθηκαν ποτέ οι ευθύνες;

Ο υπουργός της κυβέρνησης Κοτζιάς παραδέχτηκε σε συνέντευξή του ότι το κράτος σπατάλησε 2 δισ. ευρώ για πρόσφυγες και λαθρομετανάστες, όσα δηλαδή θα περικοπούν από τις συντάξεις των Ελλήνων!

Με το επαχθές νομοσχέδιο που φέρνει η κυβέρνηση προς ψήφιση γιατροί και δικηγόροι θα κλείσουν τα γραφεία τους και θα αφανίσει την αγροτιά.

Στα μπλόκα των Ελλήνων αγροτών χτυπά η καρδιά της Πατρίδας που αντιστέκεται!

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :