Οι μπουνταλάδες θα πάρουν χαμπάρι μόνον όταν τους μετατρέψουμε τα αεροπλάνα τους σε ιπτάμενα φέρετρα


Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας.

Ζούμε στιγμές απείρου κάλους! 

Από την μια ο Νταβούτογλου λέει πως: "Η Τουρκία έχει δικαίωμα να προασπίσει τα σύνορα της" σχολιάζοντας την κατάρριψη από τουρκικά αεροσκάφη του ρωσικού πολεμικού, συνεχίζοντας λέγοντας πως "ο κόσμος πρέπει να ξέρει πως η Τουρκία θα κάνει "ό,τι είναι απαραίτητο" προκειμένου να εγγυηθεί την ασφάλεια της χώρας" και από την άλλη, οι Τούρκοι, διαμαρτύρονται γιατί ελληνικά μαχητικά εγκλώβισαν επί 2,5 λεπτά F-16 τους στο... Αιγαίο!

Επίσημα, το τουρκικό Γενικό Επιτελείο ανήρτησε ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του, σύμφωνα με την οποία , δύο ελληνικά F-16, εγκλώβισαν τουρκικό αεροσκάφος του ιδίου τύπου επί δύο λεπτά και πενήντα δευτερόλεπτα.

Ποιος Πρωθυπουργός θα πάρει την ευθύνη να δώσει εντολή να καταρρίπτεται κάθε τουρκικό αεροπλάνο που θα παραβιάζει την εθνική κυριαρχία της Ελλάδος στο Αιγαίο; 

Μόνον ο Εθνικός Κυβερνήτης Ν. Γ. Μιχαλολιάκος! Μέχρι να γίνουν οι επιλογές του Λαού προς αυτή την κατεύθυνση, όλοι οι άλλοι εθνοπροδότες πολιτικοί, απλά θα ανέχονται την κάθε μια από τις 1500 παραβιάσεις που γίνονται από τους τούρκους ξεχωριστά, δημιουργώντας το περιβάλλον που χρειάζεται, ώστε να υπάρχουν οι "γκρίζες ζώνες" και οι τουρκικές διεκδικήσεις στο Αιγαίο. 

Μέχρι να το χάσουμε οριστικά... Αν ήδη δεν έχει συμβεί... 

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :