Οι Συριζαίοι βολεύουν τα δικά τους κλεφτοπασοκ παιδιά


Τι κάνουν οι Συριζαίοι; 
Βοηθούν τους κλεφτοπασόκους μνημονιολάγνους, που ο λαός τιμώρησε για την εξαθλίωση που του προκάλεσαν στέλνοντας τους σπίτι τους. Και κείνοι με την σειρά τους, τους βοηθούν να κρατηθούν στην εξουσία!

Έτσι, ο πρώην Υπουργός του ΠΑΣΟΚ και πρώην Βουλευτής Δράμας, ο οποίος κατέχει θέση γυμναστή σε δημόσιο σχολείο των Αθηνών, ζήτησε να αποσπαστεί σε θέση στην ποδηλατική ομοσπονδία σύμφωνα με το νόμο 2725/1999 και η απόσπασή του υπογράφηκε στο τσάκα-τσάκα, στις 13 Νοεμβρίου από τους αρμόδιους Υπουργούς Παιδείας και Αθλητισμού ( Μπαλτάς και Κοντονής). Η απόφαση αναρτήθηκε στο διαδίκτυο και έχει αριθμό πρωτοκόλλου 183759/Δ5.

Μόλις έγινε γνωστή η απόσπαση στο διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας (πολύ μετά τη δημοσιοποίηση της απόφασης) κάποια μέλη αντέδρασαν έντονα κάνοντας λόγο για ρουσφετολογική κίνηση που είχε μοναδικό σκοπό την εξυπηρέτηση του Χρ. Αηδόνη από τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Θανάση Τερζή λόγω της κουμπαριάς που έχουν.

Καταλάβατε πως πάει; Εξαθλιώνεις τον λαό και μόλις σε τιμωρήσει στέλνοντας σε σπίτι σου, κάποιος της επόμενης διαπλεκόμενης κυβέρνησης σε αποκαθιστά ή παίρνεις και καμιά 100στή χιλιάδες ευρώ ως δώρο... 

Αντί υστερόγραφου, αναφέρω αυτό που έγραψε ο Ηλίας Παναγιώταρος στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter:


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :