Ερντογάν, πες μας, γιατί υποστηρίζεις το DAESH;


Στο βίντεο που θα παρακολουθήσετε βλέπετε τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να κινείται σκυθρωπός στους χώρους της Παγκόσμιας Διάσκεψης για το Κλίμα στη Γαλλία συνοδευόμενος από τους σωματοφύλακές του.

Είναι σκυθρωπός γιατί τον έχει πάρει πλέον «χαμπάρι» όλος ο πλανήτης ότι είναι ο αληθινός «χαλίφης» πίσω από το Ισλαμικό Κράτος, και όχι μόνο πίσω από αυτό, αλλά και πίσω από την Αλ Κάιντα στη Συρία και όλες τις υπόλοιπες τζιχαντιστικές οργανώσεις που διεξάγουν «ισλαμιστική επανάσταση».

Και τον έχει πάρει «χαμπάρι» η παγκόσμια κοινή γνώμη, καθώς ο Πούτιν τον ξεμπροστιάζει συνεχώς.

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δεν ανέχεται όμως να τον αμφισβητούν. Ούτε να τον κρίνουν. Στη χώρα του όποιος τον αμφισβητεί ή τον κρίνει μπαίνει φυλακή. Έτσι έχει μάθει ο Ερντογάν.

«Γιατί υποστηρίζετε το DAESH;» (το Ισλαμικό Κράτος στα αραβικά). Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο χαλίφης, ο απόλυτος μονάρχης, που δεν είναι συνηθισμένος σε τέτοιες αυθάδειες του γνέφει «σους» (σιωπή) φέρνοντας το δάχτυλο μπροστά στο στόμα.

Ο Ρώσος δημοσιογράφος επιμένει: «Γιατί υποστηρίζετε το Ντάες;».

Εκεί εμφανίζεται ένας στοργικός μπράβος του Ερντογάν, γιατί η «στοργή» είναι γνώρισμα των Τούρκων και πάει να "χαϊδέψει" τον δημοσιογράφο....

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :