Ιδού η διαφορετικότητα στα ήθη που θέλουν να μας επιβάλουν οι συριζαίοι!


Ιδού γιατί θεωρούμε πως ΔΕΝ πρέπει αυτοί οι λαοί να βρίσκονται ανάμεσα μας. Ποιον ρατσισμό και άλλες ανοησίες; Οι άνθρωποι αποκλίνουν από τις πολιτισμό μας και τις πολιτισμικές μας συνήθειες. 
Και αυτές τις χαώδεις διαφορές μας, θέλει ο Σύριζα να τις αποδεχθούμε!

Ιδού:

9χρονος παντρεύτηκε 62χρονη στη Νότια Αφρική!

Πρόκειται για τον Saneie Masilela και την Helen Shabangu που παντρεύτηκαν παρουσία εκατό ατόμων πριν από ένα χρόνο σε μια δεύτερη τελετή στο χωριό Kildare, στη Νότια Αφρική.

Μετά από ένα χρόνο, επανέλαβε τους όρκους του κρατώντας το χέρι της Helen Shabangu, η οποία είναι μητέρα πέντε παιδιών, ηλικίας 28 έως 38 ετών.

Ο μαθητής είπε ότι το έκανε για να κάνει τον γάμο επίσημο, ενώ ακόμη και οι χωρικοί περιγράφουν το γάμο ως «αηδιαστικό».
Φανταστείτε...

Στον γάμο παρευρέθηκε και ο μακροχρόνιος σύζυγος της νύφης, Alfred Shabangu, ηλικίας 66 ετών. Όπως δήλωσε ο ίδιος: «Τα παιδιά μου και εγώ είμαστε χαρούμενοι γιατί δεν έχουμε πρόβλημα με το γάμο της με το αγόρι – και δεν με νοιάζει τι λένε οι άλλοι».

Και οι δύο οικογένειες ισχυρίστηκαν ότι ο γάμος είναι άλλο ένα «τελετουργικό» αφότου ο Saneie άκουσε τους πεθαμένους του προγόνους. «Με τον τρόπο αυτό κάναμε τους προγόνους ευτυχισμένους. Αν δεν το κάναμε, τότε κάτι κακό θα πάθαινε η οικογένειά μας», κατέληξε η μητέρα.

Καταλάβατε τι μας περιμένει...; Αν όχι, ανήκετε σε εκείνους που δεν τους δένει ο ιερός θεσμός της Οικογένειας, άρα πάμε χαμένοι...

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :