Μετά το "ΛΑΕ μου, τι σου κάναμε;" οι συριζαίοι πήγαν στο "θεέ μου, τι σου κάναμε.." του ΛαζόπουλουΣχεδόν… σύσσωμο παραβρέθηκε το υπουργικό συμβούλιο, στην πρεμιέρα της παράστασης του Λάκη Λαζόπουλου «Θεέ μου, τι σου κάναμε;» στο θέατρο Γκλόρια.

Ο πρωθυπουργός μετά της συζύγου του, καταχειροκροτούμενος μάλιστα κατά την είσοδό του από τους θεατές, η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς, ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Ξυδάκης, ο υπουργός Εσωτερικών, Παναγιώτης Κουρουμπλής αλλά και ο πρώην υπουργός Παύλος Χαϊκάλης, όλοι βρέθηκαν στην πρεμιέρα της εν λόγω θεατρικής παράστασης.

Παρόντα και άλλα «γνωστά» ονόματα, όπως ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ Λάμπης Ταγματάρχης, η Γιάννα Αγγελοπούλου, η Ελένη Μενεγάκη, η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Εκτός από τους Λαζόπουλο-Καβογιάννη στο «Θεέ μου, τι σου κάναμε» παίζουν οι: Τζένη Θεωνά, Νίκος Γκέλια, Kenny Moses Adetu, Ελεάνα Στραβοδήμου, Ισιδώρα Δωροπούλου, Μάγια Ανδρέου, Chalil Alizada, Κουέι Φανκ Γιανγκ, Κωνσταντίνος Καλαγκμπόρ και Νάταλι Ερνέστα.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :