Ιδού το τίμημα της πολυπολιτισμικότητας! Νεαρή γυναίκα στην Σουηδία βιάστηκε μέχρι θανάτου από λαθρομετανάστη


Ανάστατη η κοινωνία στην Σουηδία, από την αποκάλυψη ότι ένας 34χρονος μουσουλμάνος λαθρομετανάστης στην Σουηδία βίασε μέχρι θανάτου μία νεαρή κοπέλα στο γκαράζ πολυτελούς ξενοδοχείου όταν αυτή πήγε να πάρει το αυτοκίνητο της.

Πρόκειται για μία υπόθεση που θυμίζει το πακιστανό της Πάρου, που αφού πρώτα βίασε την μικρή Μυρτώ, μετά την χτύπησε τόσο άσχημα, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρείται εδώ και χρόνια με νοσοκομεία και προσπάθειες αποκατάστασης.

Η γυναίκα στη Σουηδία, πέθανε, σύμφωνα με τα ξένα Μέσα Ενημέρωσης.
Το κτήνος της Σουηδίας μάλιστα, όπως ανέφερε η Αστυνομία συνέχισε να βιάζει ακόμη και το πτώμα της άτυχης γυναίκας, η οποία δεν μπόρεσε ούτε να αντισταθεί ούτε να αντιδράσει.

Η Σουηδία και η Νορβηγία είναι στη μέση μιας τεράστιας επιδημίας βιασμών. 
Στατιστικά για την εγκληματικότητα δείχνουν, ότι οι βιασμοί και στις δύο χώρες αυτές διαπράττονται αποκλειστικά από μουσουλμάνους μετανάστες.

Σύμφωνα με πρόσφατη έκθεση που έδωσε στη δημοσιότητα Σουηδικός φορέας, κατά τους πρώτους επτά μήνες του 2013, πάνω από 1.000 Σουηδέζες ανέφεραν ότι βιάστηκαν από μουσουλμάνους μετανάστες. 300 από αυτές ήταν κάτω από την ηλικία των 15.

Ο αριθμός των βιασμών φτάνει το 16% σε σύγκριση με το 2012. Οι αριθμοί αυτοί σοκάρουν αλλά κανείς δεν αντιδράει. Συνεχίζουν να πιστεύουν πώς οι λαθρομενατάστες είναι όλοι πρόσφυγες "που ζητούν ένα καλύτερο μέλλον".
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :