Οι τούρκοι μας στέλνουν άρρωστους με χολέρα!Από τότε που κόπηκαν τα νερά των ποταμών με τα φράγματα των τούρκων, εμφανίστηκε χολέρα στο Ιράκ. Πολλοί λαθρομετανάστες είναι πλέον άρρωστοι με την νόσο και οι Τούρκοι φροντίζουν να φεύγουν άμεσα από την χώρα τους για την δική μας.

Kαμπανάκι κινδύνου για επιδημίες χολέρας από το Ιράκ χτύπησε σήμερα Τούρκος αξιωματούχος της Υγείας: Σύμφωνα με τα δεδομένα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, είπε, στο Ιράκ εντοπίστηκαν 2.724 κρούσματα χολέρας σε 17 νομούς, εκ των οποίων τα 2 κατέληξαν σε θάνατο.

Ετσι το Τουρκικό υπουργείο Υγείας προειδοποίησε τους πολίτες που θα ταξιδέψουν στο εξωτερικό να πάρουν προληπτικά μέτρα κατά του κίνδυνου της χολέρας (επιδημίας).

Ο Γενικός Διευθυντής Υγείας Συνόρων και Ακτών του Υπουργείου Υγείας κ. Χουσέμ Χατίπογλου δήλωσε, σύμφωνα με την τουρκική κρατική τηλεόραση, τόνισε ότι στις χώρες όπου είναι δύσκολο να βρεθεί καθαρό νερό και δεν έχουν αναπτυχθεί τα συστήματα αποχέτευσης μπορεί να υπάρξουν επιδημίες χολέρας ευρείας κλίμακας.

Μόνο, που το τονίζουμε αυτό, τα κρούσματα οφείλονται στην έλλειψη νερού, μετά τον αποκλεισμό τους από τα φράγματα που έφτιαξε η τουρκία, λίγο παραπάνω από τα μέρη που εμφανίστηκε η χολέρα...
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :