Έχει το DAESH χημικά όπλα; "ΝΑΙ" λένε οι ρωσικές υπηρεσίες!To DAESH παράγει πλέον τα δικά του χημικά όπλα και έχει δημιουργήσει ειδικό τμήμα έρευνας και ανάπτυξης αποτελούμενο από μουσουλμάνους επιστήμονες που έχουν έρθει από το Ιράκ και την Συρία, καθώς και από άλλες χώρες της Μέσης Ανατολής.

Το χειρότερο είναι ότι οι ισλαμιστές έχουν καταφέρει να προσλάβουν ακόμη και μερικούς δυτικούς ειδικούς στην παρασκευή χημικών όπλων, καθώς και μέλη της αμυντικής βιομηχανίας του Σαντάμ Χουσεΐν όπως αναφέρουν οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες.

Χρηματοδοτεί τις έρευνές τους και πληρώνει τους επιστήμονες με τα έσοδα από την πώληση του συριακού και του ιρακινού πετρελαίου σε δυτικές χώρες!

Ήδη εδώ και πολλούς μήνες υπήρχαν στοιχεία που συνελεξαν οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες για την δημιουργία τομέα στον DAESH αφοσιωμένο στην έρευνα και τα πειράματα πάνω σε όπλα μαζικής καταστροφής, επανδρωμένου με επιστήμονες oι οποίοι χρησιμοποιούν την μόρφωσή τους προς ώφελος του ισλαμιστικού σκοπού για την μετατροπή του πλανήτη σε Παγκόσμιο Χαλιφάτο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πρωθυπουργός της Γαλλίας Manuel Valls προειδοποίησε ότι το DAESH θα μπορούσε ενδεχομένως να χρησιμοποιήσει χημικά ή βιολογικά όπλα στις επιθέσεις του, σε ευρωπαϊκές πόλεις, προκαλώντας εύλογους φόβους σε όσους τον άκουσαν.

Όμως πλέον είναι πολύ αργά για δάκρυα, εδώ και χρόνια οι ισλαμιστές χρησιμοποιούν χημικά κατά πάντων στην Συρία. Το είχαν κάνει και τον Αύγουστο του 2013 στην Γκούτα όταν οι ΗΠΑ, αν και γνώριζαν ποιοι τα είχαν χρησιμοποιήσει, έκανα τις... χαζές και έλεγαν ότι επρόκειτο για δολοφονικό χτύπημα του Μ.Άσαντ κατά αμάχων, για να δημιουργηθεί μια αφορμή να επέμβουν στην Συρία.

Κάτι το οποίο απέτρεψε τότε ο Ρώσος πρόεδρος Β.Πούτιν.

Τότε μάλιστα είχε αναρτηθεί και βίντεο που δείχνει τον ισλαμιστή τρομοκράτη Ναντίμ Μπαλούς να ομολογεί την κατοχή και χρήση χημικών όπλων, εναντίον γυναικών και παιδιών, επειδή ανήκουν στο "αντίθετο" στρατόπεδο, και να είναι" περήφανος" για αυτό, αναρτήθηκε στο διαδίκτυο.
Πηγή
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :