Ιδού ποιοι και πως υποβαθμίζουν και ταπεινώνουν τον θεσμό του Ελληνικού κοινοβουλίου


Ενώ στο βήμα βρισκόταν ο βουλευτής της ΝΔ Χρήστος Σταϊκούρας, στην είσοδο, στην αίθουσα όπου γινόταν η συνεδρίαση της επιτροπής, εμφανίστηκε ένα από τα γκαρσόνια του καφενείου της Βουλής. Και τότε κάποιοι βουλευτές άρχισαν να παραγγέλνουν.

Τότε παρενέβη ο πρόεδρος της επιτροπής κ. Μπαλαούρας. «Προσβάλλετε τον ομιλητή με το να παραγγέλνετε την ώρα που μιλάει. Δείξτε σεβασμό στον ομιλητή», είπε.

Τότε, βουλευτές που βρίσκονταν από κάτω υπερασπίστηκαν το γκαρσόνι, λέγοντας ότι δεν φταίει εκείνος αλλά οι ίδιοι (που θέλησαν να παραγγείλουν ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η συνεδρίαση).

Αφού όλοι πίστεψαν ότι το συμβάν... έληξε, ο κ. Σταϊκούρας συνέχισε την ομιλία του. Ομως, όπως φαίνεται, κάποιοι ήθελαν απεγνωσμένα να πιουν καφέ και συνέχισαν τις παραγγελίες τους στο γκαρσόνι του καφενείου της Βουλής σαν να μην είχε συμβεί τίποτα!

Ο κ. Μπαλαούρας διέκοψε ξανά τον κ. Σταϊκούρα και με πιο επιτακτικό ύφος είπε: «Δεν θα το ξαναεπιτρέψω. Να παίρνετε τηλέφωνο να παραγγέλνετε. Η σύσταση πηγαίνει κυρίως στους βουλευτές του δικού μου κόμματος. Να σέβεστε τον ομιλητή».

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :