Μοίρασε πόνο στους διώκτες του με στίχους από τραγούδι ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής!


Μια επιτυχημένη παρουσία στο κανάλι Extra είχε χθες ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, κάνοντας μια κουβέντα με τους δημοσιογράφους, επί όλων των θεμάτων.

Ο Ν.Γ. Μιχαλολιάκος, απλός αλλά δωρικός στο λόγο του όπου χρειαζόταν, εντελώς ανθρώπινος και ανεπιτήδευτος σε όλη την διάρκεια της τηλεοπτικής του παρουσίας, όπως ακριβώς τον γνωρίζουμε - αναφέρθηκε στο συμβούλιο πολιτικών αρχηγών, στην ρωσοτουρκική κρίση, στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, καθώς και στο μείζον ζήτημα της λαθρομετανάστευσης, ενώ το ύφος του μας θύμισε τον καλό του - προ παράνομων φυλακίσεων - εαυτό.

Κεφάτος, ευρηματικός, πολύ "διαβασμένος" στα θέματα επικαιρότητας, πολύ ανοιχτός να εξηγήσει όποιες απορίες, ενώ απαντούσε στους δημοσιογράφους, άλλοτε με παροιμίες και άλλοτε με μικρές ιστορικές αναφορές, χαμογελώντας με νόημα...

Κλείνοντας την επιτυχημένη αυτή συνέντευξη, ο Αρχηγός, απάντησε στους διώκτες της Χρυσής Αυγής, με στίχους από ένα τραγούδι του Χαρούλη, δείχνοντας σε όλους τους επικοινωνιολόγους, πως πρέπει να στέκεται ο Αρχηγός του κόμματος, που προέρχεται από την κοινωνία και δεν "παστώνεται" με κόλπα για να την ξεγελάσει, αλλά ακούει, ζει και αναπνέει μαζί της:

"Ε κ α τ ό φ υ λ λ α  σ τ ο ν  Ά δ η
κ α ι  μ α χ α ί ρ ι  α κ ο ν ι σ μ έ ν ο
μ '  έ χ ε ι ς  β ά λ ε ι  σ τ ο  σ η μ ά δ ι
κ ι  ό λ ο  κ λ α ι ς ,  π ο υ  δ ε ν  π ε θ α ί ν ω . . ."

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :