Ιδού τα αίτια της τουρκορωσικής κρίσης! Ο Πούτιν τσακίζει τις βρώμικες δουλειές του Μπιλάλ Ερντογάν!


Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας.

Η κατάρριψη του sukhoi 24, του ρώσικου πολεμικού που βομβάρδιζε στα όρια των τουρκοσυριακών συνόρων κομβόϊ βυτιοφόρων που ερχόντουσαν από την Συρία και πήγαιναν στην τουρκία, πραγματοποιήθηκε γιατί χαλούσε την "δουλειά" και ανατίναζε τα κέρδη της οικογένειας Ερντογάν.
Ποντάριζε δε, στην στήριξη του ΝΑΤΟ, δημιουργώντας μια προβοκάτσια που θα μπορούσε να σύρει την ανθρωπότητα σε ολοκαύτωμα...

Το ότι η Τουρκία έκανε δουλειές με τους τζιχαντιστές, το κατήγγειλε και ο ίδιος ο Πούτιν στον Ολάντ.

Χθες, συνελήφθησαν δυο δημοσιογράφοι της Cumhürriyet επειδή έγραψαν και ανάρτησαν βίντεο για το λαθρεμπόριο της Τουρκίας με το πετρέλαιο των τζιχαντιστών αλλά και την αποστολή όπλων στο κομβόι "ανθρωπιστικής βοήθειας" που βομβάρδισε ο Πούτιν και που δεν ήταν τίποτε άλλο πέρα από όπλα. Η Τουρκία δίνει όπλα στους μακελάρηδες του DAESH και αγοράζει πετρέλαιο...Ακριβώς όπως τα λέει ο Πούτιν που κατηγορεί την Τουρκία! 

Λες, και δεν είναι γνωστό παντού, πως ο γιος του Ερντογάν και η εφοπλιστική του εταιρεία, κάνει την συνδιαλλαγή με τους τζιχαντιστές και την διακίνηση του πετρελαίου στην Ευρώπη...

Ο Μπιλάλ, ο μεγαλύτερος γιος του προέδρου της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, το όνομα του οποίου συμπεριελήφθη σε αυτά των βασικότερων υπόπτων μεγάλου σκανδάλου διαφθοράς που αποκαλύφθηκε τον Δεκέμβριο του 2012, εγκαταστάθηκε με τη σύζυγο και τα παιδιά του στην Ιταλία για να γλυτώσει τις συνέπειες!

Παιδί από σπίτι.... Χώρα από τις καλές... 
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :