Οξύνεται το μέτωπο Ρωσίας και Τουρκίας - Συνέλαβαν Τούρκους επιχειρηματίες στη Ρωσία και θα τους απελάσουνΠαρά τα παρακάλια του Ερντογάν, που έμεινε χωρίς νατοϊκή υποστήριξη, για να υπάρχει εκτόνωση, ο Πούτιν, χωρίς να τραβήξει τα άκρα, παίζει σαν τον γάτο με το ποντίκι, πριν το κατασπαράξει.

Έτσι, στην πόλη Krasnodar η αστυνομία συνέλαβε 20 Τούρκους επιχειρηματίες. 

Ο λόγος της σύλληψης τους ήταν πως είχαν κάνει ψευδή δήλωση κατά την είσοδό τους στη χώρα. Αντί να δηλώσουν πως πήγαν για δουλειά και συγκεκριμένα για να συμμετάσχουν σε διεθνή αγροτική έκθεση, είχαν δηλώσει πως πήγαν στη Ρωσία για τουρισμό.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ένας από τους συλληφθέντες επιχειρηματίες στο CNN Türk, η ρωσική αστυνομία συνέλαβε περίπου 50 Τούρκους επιχειρηματίες την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου. Μετά τη σύλληψη τους, οδηγήθηκαν ενώπιον της δικαιοσύνης και το δικαστήριο τους επέβαλε πρόστιμο 4.000 ρωσικά ρούβλια ( 58 ευρώ) και ποινή φυλάκισης 10 ημερών.
Τώρα βρίσκονται υπό κράτηση και αναμένεται να απελαθούν.

Ενας από τους επιχειρηματίες έβγαλε μία φωτογραφία από το δικαστήριο, η οποία δημοσιεύθηκε στην hurriyet.

Πολύ φωνή για το τίποτε... Υπό κράτηση και σέλφι από το κρατητήριο με το κινητό; 
Ε, δεν είναι το ίδιο, δεν συγκρίνεται αυτό με το να σου ρίχνουν το αεροπλάνο "σύμμαχη" χώρα και μετά, να πυροβολούν τους πιλότους που πέφτουν με το αλεξίπτωτο και να σκυλεύουν το πτώμα του πιλότου... 
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :