Οδυρμός από τα “Νέα”: Τεράστια η επιρροή των Εθνικιστών στην ελληνική κοινωνία - Το πρόβλημα λέγεται Χρυσή Αυγή"Την μεγάλη τους ήττα και το γεγονός πως βλέπουν τον χειρότερό τους εφιάλτη να γίνεται πραγματικότητα ομολογεί με πόνο ψυχής ο αρθρογράφος των "Νέων", Μ. Μήτσος.

Σε ένα κείμενο με τον χαρακτηριστικό τίτλο "Και στο τέλος κερδίζουν οι φασίστες" (τον χαρακτηρισμό τον επιστρέφουμε στους "δημοκράτες" κομμάτων και ΜΜΕ) αναλύει τους λόγους πως το Σύστημα έχει υποστεί μία συντριπτική ήττα από το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, καθώς παρά την φίμωση, την λάσπη και τις διώξεις ο ελληνικός λαός στηρίζει μαζικά την Χρυσή Αυγή.

Όπως γράφει χαρακτηριστικά: "Η Ελλάδα έχει ένα μεγάλο πρόβλημα... Το πρόβλημα λέγεται Χρυσή Αυγή. Για την ακρίβεια, πρόκειται για την ανησυχητικά μεγάλη επιρροή που έχουν οι θέσεις της Χρυσής Αυγής σε ένα σημαντικό μέρος της ελληνικής κοινωνίας".

Αυτή είναι η οδυνηρή αλήθεια για τους ξεφτιλισμένους και προδότες πολιτικάντηδες και τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ. Όσα ψέμματα και να πουν, όση λάσπη και να ρίξουν, τελικά αυτή επιστρέφεται.

Το πρόβλημα δεν είναι η Χρυσή Αυγή, η Χρυσή Αυγή είναι η λύση! Η Χρυσή Αυγή εκφράζει τις επιθυμίες, τις ανησυχίες, τις απόψεις του ελληνικού λαού, γιατί είναι αληθινή και αυθεντική.

Καλά θα κάνουν να το χωνέψουν από τώρα, γιατί τα καλύτερα έρχονται!

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :