Δεύτερη φορά αριστερά και η μισή Ελλάδα χωρίς ρεύμαhttps://xapyrgos.wordpress.com

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ηλειακής εφημερίδας «Πρωινή» από τις 700 εντολές διακοπής που εντοπίστηκαν μέσω του νέου ηλεκτρονικού συστήματος βάση της κατανάλωσης και του ύψους των οφειλών και εστάλησαν μόνον τις τελευταίες τρεις ημέρες δόθηκαν προς εκτέλεση οι 230 και από αυτές υλοποιήθηκαν ήδη οι 110.

Τα νοικοκυριά όμως που έσπευσαν να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους και επανασύνδεσαν το ρεύμα ήταν μόλις 32 γεγονός που σημαίνει ότι τις τελευταίες μέρες 80 περίπου σπίτια σε όλη την Ηλεία παραμένουν στο σκοτάδι!

Όπως αποδεικνύουν τα στοιχεία της ΓΕΝΟΠ οι καταναλωτές που βρίσκονται ένα βήμα από το σκοτάδι, ανέρχονται σε όλη της χώρα στους 2,1 εκατομμύρια. Τόσες είναι οι συνδέσεις με ληξιπρόθεσμες οφειλές, για τις οποίες η πρόβλεψη είναι η άμεση διακοπή ρεύματος! Μοναδική εξαίρεση φαίνεται πως αποτελούν όσοι καταναλωτές είναι ενταγμένοι στο κοινωνικό τιμολόγιο και αυτοί είναι ελάχιστοι.

Καθώς η κρίση θα βαθαίνει, και τα μνημονιακά μέτρα θα εφαρμόζονται στο ακέραιο όχι μόνο ρεύμα δεν θα υπάρχει αλλά ούτε θέρμανση, ούτε και υγεία.

Τ.Π.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :