Είναι η εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ ηλίθιε που πειραματίζεται στην πλάτη μας!


Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας.

Η Ελλάδα έγινε η ιδανική χώρα, με τους ιδανικούς πολιτικούς, όπου αποδέχθηκαν τα πειράματα κάθε αποτυχημένης ή στοχευμένης σε συγκεκριμένα αποτελέσματα εργαλειοθήκης και τις διαπιστώσεις κατόπιν εορτής, του ΟΟΣΑ ή του ΔΝΤ, αδιαφορώντας για το ανθρώπινο κόστος και την δυστυχία, τις χιλιάδες αυτοκτονίες και τα εκατομμύρια Ελλήνων που οδηγούνται σε κατάθλιψη...

Ο Αλέξης Τσίπρας, πολιτικά ανίκανος σε όλα τα επίπεδα, με πολιτική αναπηρία άνω του 99%, διαδέχθηκε επίσης ανάπηρους πολιτικά, στηριζόμενος στην εξαπάτηση του κόσμου, τάζοντας του λαγούς με πετραχείλια. Κάποιοι τον πίστεψαν. 

Κυβερνώντας με το 18% του συνόλου των ψηφοφόρων, με 48% αποχή, μας έσυρε στις δήθεν διαπραγματεύσεις και στα μνημόνια, προκαλώντας και εμπαίζοντας 7 εκατομμύρια ψυχές που ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας. Μας πάει και μας φέρνει χωρίς κανένα αποτέλεσμα και στη συνέχεια ζητάει υπομονή, αφήνοντας τον Τσακαλώτο να μιλάει για "επιτυχίες".


Δεν ρώτησε κανέναν πώς ζει την οικογένειά του απλήρωτος ή άνεργος, ή με μισθό 346 ευρώ.
 
Ο κ. Τσίπρας πήγε τον Σούλτς στη Λέσβο να δουν τους λαθρομετανάστες! 
Κακώς, κάκιστα! Έπρεπε να τον πάει στο σπίτι μιας από τις 350.000 οικογένειες (επίσημα στοιχεία) που δεν έχουν κανέναν εργαζόμενο και να του δείξει πως ζουν. Τι βάζουν στο τραπέζι της οικογένειας το μεσημέρι και πώς ζουν το βράδυ σε παγωμένο σπίτι, και ευτυχώς ακόμη ο καλός καιρός κρατάει... Πως ζουν οι συνταξιούχοι που τους περικόπτουν τις συντάξεις... 


Έπρεπε να φέρει τη Μέρκελ και τον Σόιμπλε στα σχολεία και να δει την κατάσταση των παιδιών των ανέργων. Τι παίρνουν μαζί τους για κολατσιό, πως λυποθυμούν από την πείνα, όσο ο ίδιος ο Πρωθυπουργός υιοθετεί την αποτυχημένη εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ, ο οποίος κάνει θλιβερές διαπιστώσεις για το χάλι που έφερε η αποτυχημένη εφαρμογή των αποτυχημένων πλάνων του.

Ιδού και αναρωτηθείτε, Γενοκτονία; Ή Εθνοκάθαρση; 

Ο αριθμός των ανέργων (επίσημα στοιχεία 2015) κινείται στα 1.196.736 άτομα, ενώ σε τουλάχιστον 350.000 οικογένειες δεν υπάρχει ούτε ένα εργαζόμενο μέλος. 

Ο οικονομικά μη ενεργός πληθυσμός (συνταξιούχοι, όσοι δεν εργάζονται, ούτε πλέον αναζητούν εργασία) ανήλθε συνολικά σε 3.296.280 άτομα, ενώ το σύνολο των απασχολούμενων αριθμεί 3.591.407 άτομα. Ανεπίσημη ανεργία στο 50%...

Από τους απασχολούμενους, τουλάχιστον 1 εκατ. άτομα παραμένουν απλήρωτοι έως και 5 μήνες.

7 στις 10 θέσεις εργασίας που ανοίγουν αφορούν σε προσωρινή ή και περιστασιακή απασχόληση, καθώς οι λεγόμενες «ευέλικτες μορφές εργασίας» τείνουν να καταστούν κανόνας στην ελληνική πραγματικότητα.

Περισσότεροι από 7 στους 10 ανέργους (73,1%) δεν έχουν δουλειά για πάνω από 2,5 χρόνια, τουλάχιστον 9 στους 10 ανέργους δεν λαμβάνουν καμία απολύτως στήριξη από τον ΟΑΕΔ, ούτε ως επίδομα ανεργίας, ούτε ως επιδότηση απασχόλησης. 
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :