"Δικαιώματα" στους τρομοκράτες; Ανακοίνωση μέσα από τις φυλακές στέλνει ο Νίκος Ρωμανός, καλώντας τους συντρόφους του να κάψουν την χώρα προκαλώντας έναν "Μαύρο Δεκέμβρη".


Στο κείμενό του, που αναρτήθηκε στην τρομοσελίδα "indymedia", ο Νίκος Ρωμανός, το καλόπαιδο - τρομοκράτης (ρωτήστε και την μαμά του) των Β. Προαστίων, που αγωνίζονταν κάποια στιγμή όλοι να του παράσχουν το δικαίωμα να βγαίνει από τις φυλακές για να... "σπουδάσει", εξηγεί και δίνει οδηγίες, σχετικά με το τι εννοεί με τη κωδική ονομασία - φράση «μαύρος Δεκέμβρης» που δεν είναι άλλο από την αρρωστημένη επιθυμία του να καεί η χώρα από άκρη σε άκρη.

Σε κάθε περίπτωση, θα είναι ηθικός αυτουργός σε ότι συμβεί στην χώρα, από τις 17 Νοέμβρη, στην πρόβα τζενεράλε μέχρι τον Δεκέμβριο, ειδικά μετά τις 6. Ιδού: 

«Ένας μήνας συντονισμένων δράσεων, με σκοπό να γνωριστούμε μεταξύ μας, να κατέβουμε στο δρόμο για να σπάσουμε τις βιτρίνες των πολυκαταστημάτων, να καταλάβουμε σχολεία, πανεπιστήμια και δημαρχεία, να μοιράσουμε κείμενα που θα διαδίδουν το μήνυμα της ανταρσίας, να βάλουμε εμπρηστικούς μηχανισμούς σε φασίστες και αφεντικά, να κρεμάσουμε πανό σε αερογέφυρες και κεντρικές λεωφόρους, να πλημμυρίσουμε τις πόλεις με αφίσες και τρικάκια, να ανατινάξουμε σπίτια πολιτικών, να πετάξουμε μολότοφ στους μπάτσους, να γεμίσουμε τους τοίχους με συνθήματα, να σαμποτάρουμε την ομαλή ροή εμπορευμάτων μέσα στα Χριστούγεννα, να λεηλατήσουμε τις βιτρίνες της αφθονίας...».

Για τη διαρκή αναρχική εξέγερση!
Καμία ανακωχή με την εξουσία και τις μαριονέτες της!
Για έναν Μαύρο Δεκέμβρη!
Για την αναρχική αντεπίθεση στον κόσμο της εξουσίας
».

Και ο τρομοκράτης, καταλήγει: 

«Υ.Γ. Στις 11/12 συμπληρώνονται δυο χρόνια από τότε που χάθηκε ο αδερφός μας Σεμπαστιάν Άνγκρυ Οβερσλούιχ στη διάρκεια ένοπλης απαλλοτρίωσης τράπεζας στη Χιλή από τα πυρά ενός ένστολου υπηρέτη του συστήματος. Πιστεύουμε πως αυτός ο Μαύρος Δεκέμβρης είναι μια ευκαιρία να τιμήσουμε τη μνήμη του αναρχικού μας αδερφού ενοποιώντας την αναρχική μνήμη και καταργώντας στην πράξη σύνορα και αποστάσεις.

Νίκος Ρωμανός - Παναγιώτης Αργυρού, μέλος της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς
».

Δυστυχώς, πολλά είναι τα ερωτήματα που προκύπτουν: 

 • Μέχρι πότε θα ανεχόμαστε τις απειλές των τρομοκρατών που καλύπτει ο Σύριζα και η Αριστερά γενικότερα; 
 • Μέχρι πότε. τα τσιράκια του συστήματος θα σπάνε, θα καίνε, θα λεηλατούν μνημεία και θα τρομοκρατούν τον Ελληνικό Λαό και την περιουσία του και θα μένουν ατιμώρητοι;
 • Μέχρι πότε, εσύ Έλληνα, θα συνεχίζεις να είσαι αλληλέγγυος σε αυτά τα δίποδα, που σπέρνουν τον πανικό, εκμεταλλευόμενοι την "δημ-ι-οκρατία που μας λένε πως έχουμε; 
 • Μέχρι πότε, η οργανωμένη Πολιτεία θα κλείνει τα αυτιά της στις ένοπλες απειλές τους;
 • Μέχρι πότε, η δικαιοσύνη θα ανέχεται την κάλυψη ή την υπεράσπιση πολιτικών που υπερασπίζονται τρομοκράτες και ποινικούς που διώκονται με διατάξεις του κοινού ποινικού κώδικα, για ληστείες και τρομοκρατία;  
 • Μέχρι πότε, θα ανεχόμαστε την Αριστερά - που δεν έχει ιστορία, αλλά ποινικό μητρώο - με στοργή να αγκαλιάζουν καθάρματα,οπλίζοντας τους με... "διακιώματα" ενώ τα χέρια τους είναι λερωμένα με αίμα αθώων και η καρδιά τους φορτωμένες με μίσος για όλους εμάς, που δεν θέλουμε να ζούμε στην τραγικότητα της πολεμοχαρούς διάθεσής τους και στην παράνοια των ανακοινώσεων τους μέσα από τις φυλακές; 
 • Αφόπλισέ τους Έλληνα! ... Ξεδόντιασε το θηρίο και αγωνίσου! Μην αφήνεις κανένα τέτοιο υποκείμενο της κοινωνίας να σε απειλεί και να σε βομβαρδίζει με τον φόβο της τρομοκρατικής - εις βάρος σου - ενέργειας.
 • Πρώτα όμως πρέπει να αφοπλίσεις αυτούς που ανοίγουν δρόμους ώστε το μίσος τους να είναι ζωντανό και να κυκλοφορεί στο διαδίκτυο.
 • Ξέρεις ποιοι είναι Έλληνα και ξέρεις και τον τρόπο, που ΔΕΝ είναι άλλος πέρα από την δημ - ι - οκρατία τους και οι κανόνες της. 
 • Μην ξαναχάσεις την ευκαιρία στις επόμενες εκλογές και τιμώρησε τους. 
 • Για όλα τους τα εγκλήματα, στην Οικονομία, στην Υγεία, στην Παιδεία, στην καθημερινότητα σου.
 • Μην αφήνεις  ζωντανό το θηρίο της Αριστεράς που θέλει να κατασπαράξει εσένα, εμένα και την Πατρίδα μας, με όλους τους τρόπους, νόμιμους, δήθεν, αλλά και παράνομους...!
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :