Σύροι ισλαμιστές τρομοκράτες επιχείρησαν να εισέλθουν στις ΗΠΑ με ελληνικά διαβατήρια!Πέντε Σύροι ισλαμιστές με διαβατήρια της Ελληνικής Δημοκρατίας (!) συνελήφθησαν στην Ονδούρα και ενώ βρίσκονταν καθ'οδόν προς τις Ηνωμένες Πολιτείες προφανώς για να συμμετάσχουν σε τρομοκρατικο κτύπημα, ένα από αυτά που έχει προαναγγείλει το DAESH!

Οι ισλαμιστές ήδη ανακρίνονται και το ερώτημα είναι πώς βρέθηκε στα χέρια τους τα πλαστά ελληνικά διαβατήρια, αφού επιβεβαιώθηκε μετά από επικοινωνία με την ΕΥΠ ότι δεν είναι Ελληνες πολίτες.

Σύμφωνα με την αστυνομία, τα διαβατήρια είχαν παραχαραχθεί και οι φωτογραφίες των κατόχων τους είχαν αντικατασταθεί με αυτές των Σύρων.
Τα κλεμμένα διαβατήρια φέρουν τα εξής ονόματα: Μαρινάκης Κωνσταντίνος, Μπούζας Βασίλειος, Κυριμόπουλος Χαράλαμπος, Τζεμπελίκος Αλέξανδρος, Μπέλλιος Αναστάσιος.

«Λάβαμε πληροφορίες από αστυνομικές υπηρεσίες άλλων κρατών ότι αυτοί οι πέντε Σύροι αναχώρησαν από την Ελλάδα και πέρασαν από την Τουρκία, στη Βραζιλία, την Αργεντινή και το Σαν Χοσέ στην Κόστα Ρίκα πριν τελικά φθάσουν στην Τεγκουσιγκάλπα», δήλωσε ο Ανίμπαλ Μπάκα, εκπρόσωπος της αστυνομίας της Ονδούρας.

Δηλαδή ακολούθησαν την ακριβώς αντίστροφη πορεία: Από την Ελλάδα, όπου παρέλαβαν τα διαβατήρια πέρασαν στην Τουρκία και από εκεί στην Βραζιλία!

Το ζήτημα είναι ποιος τους τα προμήθευσε στην Ελλάδα, αφού είναι παραχαραγμένα, άρα κλεμμένα και όχι πλαστά και πόσοι άλλοι τρομοκράτες έχουν εφοδιαστεί διαβατήρια από αυτό το κύκλωμα;
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :