Υπό στρατιωτικό κλοιό οι Βρυξέλλες από πληροφορίες για τρομοκρατική επίθεση


Η αθρόα είσοδος μουσουλμάνων λαθρομεταναστών - εποίκων στην ΕΕ επινοήθηκε για την επιβολή δραστικών περιορισμών των ελευθεριών και των δικαιωμάτων των Ευρωπαίων πολιτών.

Σε κατάσταση εκτάτου ανάγκης έχουν τεθεί οι Βρυξέλλες - το κέντρο της ΕΕ - καθώς ο βελγικός Στρατός έχει βγει στους δρόμους της πρωτεύουσας και η βελγική κυβέρνηση εξέδωσε οδηγία προς τους πολίτες να αποφεύγουν μέρη με μεγάλη συγκέντρωση πλήθους, όπως καφετέριες,εστιατόρια και κέντρα διασκέδασης και να μην χρησιμοποιούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εκδόθηκε σήμερα το πρωί υπάρχει άμεση και σοβαρή απειλή για σχεδιαζόμενη τρομοκρατική επίθεση.

Δεν ανακοινώθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες για την απειλή. Πάντως οι 4 γραμμές του μετρό θα παραμείνουν κλειστές μέχρι την Κυριακή, με εντολή της αστυνομίας.

Παράλληλα οι δημοτικές Αρχές διατάχθηκαν να ακυρώσουν οποιαδήποτε εκδήλωση θα συγκέντρωνε μεγάλα πλήθη, ενώ δόθηκε εντολή να ακυρωθούν και όλα τα προγραμματισμένα ματς.

Αστυνομία και στρατός περιπολούν στους δρόμους.

Η ανακοίνωση από το Κέντρο Κρίσεων του βελγικού υπουργέιου Εσωτερικών ζητάει από τους πολίτες να συμμορφώνονται στους ελέγχους ασφαλείας του Στρατού και της Αστυνομίας.

"Μια σοβαρή και επικείμενη απειλή που απαιτεί ειδικά μέτρα ασφαλείας και ειδικές συστάσεις για τον πληθυσμό" αναφέρει η ανακοίνωση.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :