Κάντε ησυχία μην ξυπνήσουμε τους Έλληνες!

Γράφει ο Σπυρίδων Μεταλληνός.

Πέρασε και το επαίσχυντο νομοσχέδιο της κατάσχεση των σπιτιών μας, με παραιτήσεις και διαγραφές, που δεν δίνουν συγχωροχάρτι όμως σε κανέναν που βοήθησε ή έφερε την Ελλάδα ως εδώ, στηρίζοντας μια κυβέρνηση - ταφόπλακα της χώρας.

Από δω και πέρα, λοιπόν, θα αντιμετωπίσετε την οργή των Ελλήνων, που παραπλανήσατε προεκλογικά.Όλοι αυτοί που σας δώσανε τα σκήπτρα της εξουσίας θα γυρίσουν σύντομα εναντίον σας, όταν θα χρειαστεί να προστατέψουν τα υπάρχοντα τους και τις περιουσίες τους.

Υποσκάψατε με ψεύτικες υποσχέσεις την "ελπίδα" των Ελλήνων για καλύτερες μέρες, 
Ξεγελάσατε έναν ολόκληρο λαό, τάζοντας του την απεμπλοκή από τα εξουθενωτικά εθνοκτόνα μνημόνια και υποσχεθήκατε ότι θα προωθούσατε μισθούς αξιοπρέπειας!

Και όχι μόνο από αυτά δεν απαλλάξατε τον ελληνικό λαό, αλλά τον χώσατε πιο βαθιά, καταχρεώνοντας τα ελληνικά νοικοκυριά με δανεικά, φορτώνοντας τον με ληστρικούς φόρους και επώδυνα μέτρα, που κάνουνε τους φτωχούς - φτωχότερους, στα όρια της απελπισίας.

Αυτή την απελπισία να φοβάστε"κύριοι" της συγκυβέρνησης.
Η απελπισία, σε συνδυασμό με την οργή του κόσμου, που βλέπει να κλέβετε στην κυριολεξία τους κόπους μιας ολόκληρης ζωής, θα γίνει ο φόβος και ο εφιάλτης σας.

Όλα αυτά βέβαια, όταν ο λαός ξυπνήσει... 
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :