Αντίο Ενωμένη Ευρώπη και ευρωπαϊκό κεκτημένο, καληνύχτα Ελλάδα;Γράφει η Κορίνα Πενέση.

Διμερή συμφωνία για την επαναπροώθηση μεταναστών έχει υπογράψει η Τουρκία με την Ελλάδα από το 2000, μια συμφωνία η οποία στην πράξη όμως δεν τηρείται.

Όπως δεν τηρείται και η συμφωνία ΕΕ και Τουρκίας για την επαναπροώθηση όσων μεταναστών εισέρχονται παράνομα σε ευρωπαϊκή χώρα μέσω Τουρκίας, που υπεγράφη στις 16.12.2013 στην Άγκυρα.

Το αποτέλεσμα είναι με την πολιτική των ανοιχτών συνόρων που εφάρμοσε η ΝΔ στην αρχή και σήμερα ο Σύριζα, γυναικόπαιδα να πνίγονται στην θάλασσα και τζιχαντιστές, εκμεταλλευόμενοι τις λαθρομεταναστευτικές ροές, να γεμίζουν τρόμο την Ευρώπη.

Αυτό που κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν οι αλληλέγγυοι ψευδοανθρωπιστές που υπερασπίζονται την εισβολή των λαθρομεταναστών, είναι πως σε καμία περίπτωση δεν λέμε πως όλοι οι λαθρομετανάστες είναι και τζιχαντιστές.

Αλλά ΟΛΟΙ οι τζιχαντιστές, κρύβονται στις λαθρομεταναστευτικές εισροές και αυτό πλέον αποδεδειγμένα.

Όλη η Ευρώπη σήμερα σφραγίζεται και σύντομα θα μείνουμε με τον μουτζούρη στα χέρια, ενώ ο φόβος πως ένας ή δυο από τις εκατοντάδες χιλιάδες λαθροεισβολέων μπορεί να είναι τζιχαντιστής, θα επισύρει μέτρα κατά της ελεύθερης διακίνησης στην Ευρώπη, - ήδη ανακοινώθηκε ως σκέψη - ΟΛΩΝ των Eυρωπαίων πολιτών και ιδιαιτέρως των Ελλήνων, και φυσικά ακόμη πιο δύσκολη θα είναι η μετακίνηση όσων λαθρομεταναστών έχουν ήδη μπει στα διάφορα κράτη...

Και τότε, αντίο Ενωμένη Ευρώπη και ευρωπαϊκό κεκτημένο, καληνύχτα Ελλάδα...
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :