Η Ευρώπη δίνει όπλα, η Αμερική δίνει διαδικτυακή υποστήριξη, κατά τα άλλα "χτυπούν τους τζιχαντιστές".


Είναι μια απορία που την έχουν όλοι! Τι βομβαρδίζουν οι ευρωπαίοι και οι αμερικανοί εδώ και δυο  χρόνια; Το DAESH ή τα βουνά τριγύρω; Η αλήθεια είναι πως με κάθε τρόπο ευρώπη και αμερική, εμμέσως ή αμέσως, βοηθούν το DAESH να γιγαντώνεται με κάθε τρόπο.
Έτσι, μετά την αποκάλυψη πως η Γαλλία, δίνει όπλα στους μακελάρηδες και αγοράζει το πετρέλαιο τους, ήρθε μια καταγγελία από τους anonymous πως μια startup εταιρεία από τη Silicon Valley των ΗΠΑ βοηθάει κρυφά το Ισλαμικό Κράτος.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η ομάδα χάκερ Anonymous, η οποία κήρυξε διαδικτυακό πόλεμο ενάντια στην ακραία ισλαμιστική οργάνωση, έπειτα από τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι που είχαν ως αποτέλεσμα 130 άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους.

Σύμφωνα με τους Anonymous, η εταιρεία CloudFlare, η οποία παρέχει online υπηρεσίες -όπως προστασία από κυβερνοεπιθέσεις σε ιστοσελίδες- συμπεριλαμβάνει στη λίστα των πελατών της και το Ισλαμικό Κράτος.

Οι χάκερ υποστηρίζουν ότι η CloudFlare, περισσότερο από κάθε άλλη εταιρεία του είδους της στον κόσμο, προστατεύει πολλές από τις ιστοσελίδες των τζιχαντιστών τις οποίες οι anonumous προσπαθούν (και καλά) να ρίξουν... 
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :