Μια οφειλόμενη απάντηση στον κομμουνιστή ολιγάρχη Ψυχάρη: Το μόνο τέρας που υπάρχει στην Ελλάδα είναι αυτό της διαπλοκής!Γράφει ο Αντίοχος

Μανιώδη επίθεση στην Χρυσή Αυγή πραγματοποίησε το «Βήμα» του κομμουνιστή και κρατικοδίαιτου ολιγάρχη του πλούτου Ψυχάρη, με κύριο άρθρο υπό τον τίτλο «Το τέρας που εκθρέψαμε». Στο άρθρο γίνεται έκκληση για συνεννόηση των μνημονιακών κομμάτων του… συνταγματικού τόξου (δηλαδή όλων πλην της Χρυσής Αυγής), για να μην τα… καταπιεί το… τέρας. Ιδού τα βασικά αποσπάσματα της νέας… τερατολογίας του ολιγάρχη Ψυχάρη:

«Η επίθεση κατά Κουμουτσάκου από χρυσαυγίτες και οργισμένους υπερπατριώτες, δεν είναι δυστυχώς κεραυνός εν αιθρία. Το παιγνίδι με τη φωτιά, εν ονόματι κυρίως του αντιμνημονιακού αγώνα , που εξελίσσεται τα τελευταία χρόνια έχει αφήσει βαθιά τα σημάδια του σε ένα ,κάθε άλλο παρά ασήμαντο κομμάτι της κοινωνίας. Ο εθνολαϊκισμός που καλλιεργήθηκε ως αντίβαρο στους «κακούς» ευρωπαίους συνέβαλλε αφενός στη διόγκωση του νεοφασιστικού τέρατος και αφετέρου στην επικράτηση ενός βαθύτατου μίσους απέναντι στους πολιτικούς.

Εκθρέψαμε το τέρας, το βρίσκουμε μπροστά μας και επιμένουμε να κάνουμε τα ίδια λάθη ,να επαναλαμβάνουμε τις ίδιες αλληλοκατηγορίες, να συνεχίζουμε το ίδιο μοτίβο πολιτικής, υποτίθεται, σύγκρουσης. Μετά από πέντε χρόνια κρίσης, με την κοινωνία στα όρια της, κυβέρνηση και αντιπολίτευση αντί να αναζητήσουν ένα μίνιμουμ εθνικής συνεννόησης επιμένουν, πλην εξαιρέσεων, στο παιγνίδι με τη φωτιά του λαϊκισμού.

Είναι καιρός να συνέλθουν πριν το τέρας γίνει ανεξέλεγκτο. Να αντιληφθούν ότι βρίσκονται όλοι στην ίδια βάρκα που αν ναυαγήσει, γιατί δεν μπορούν να συμφωνήσουν στα αυτονόητα, οι συνέπειες θα είναι ολέθριες για όλους».

Και βέβαια, το συμβάν με τον Κουμουτσάκο ήταν μόνο η αφορμή. Η αιτία για την λυσσαλέα επίθεση κατά της Χρυσής Αυγής, ήταν η ΑΡΝΗΤΙΚΗ ψήφος που έδωσε τη νύχτα της Πέμπτης στο άρθρο 53 των μνημονιακών προαπαιτουμένων, το οποίο δίνει πλήρη ασυλία στο χρεωμένο μέχρι το λαιμό Μέγαρο Μουσικής, και το οποίο έσπευσαν να υπερψηφίσουν ΟΛΑ τα κόμματα του… τόξου (μηδέ του ΚΚΕ εξαιρουμένου…), για να κάνουν το χατίρι του Ψυχάρη!

Τέλος, η απάντησή μας στον θρασύτατο (με τις πλάτες του πολιτικού κατεστημένου) κόκκινο ολιγάρχη, δε μπορεί να είναι μία: το μόνο τέρας που υπάρχει στην μεταπολιτευτική Ελλάδα είναι αυτό της ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ!

(ΥΓ): ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ, ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ!

Εθνικισμός.net
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :