Γιωργος Φουντούλης - Μάνος Καπελώνης: Δυο χρόνια μετά, η δικαίωση αργεί!


Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας.

Δυο χρόνια μετά τις άνανδρες δολοφονίες, οι οικογένειες των θυμάτων της τρομοκρατικής δολοφονικής ενέργειας στο Ν. Ηράκλειο, ακόμη ζητούν την δικαίωση.

Για την δολοφονία των δυο συναγωνιστών μας που χτυπήθηκαν από αριστερούς τρομοκράτες, το καθεστώς της δήθεν δημ(ι)οκρατίας, δεν μπορεί να παριστάνει την αθώα περιστερά, αφού ουσιαστικά όπλισε τα χέρια των δολοφόνων με την επί ένα μήνα εμετική προπαγάνδα εναντίον του Κινήματος με κραυγές μίσους.

Μία προπαγάνδα που συντόνιζε το τότε Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, παρέχοντας παρανόμως υλικό της δικογραφίας στα τηλεοπτικά κανάλια των φίλων τους- μια τακτική που ακόμη σήμερα δεν έχει αλλάξει - τα οποία με την σειρά τους, το προέβαλλαν παραποιώντας το με λύσσα και μίσος που μεταγγιζόταν στις πρόθυμες να το λάβουν και να το κάνουν θάνατο, τάξεις των αριστερών τρομοκρατών.

Θα μπορούσαμε να μιλήσουμε, ευθέως, ακόμη και για ποινικές ευθύνες όλων αυτών των δημοσιογράφων αλλά και των αριστερών ή δεξιών "θεσμικών" που συνέβαλαν - και ακόμη συμβάλουν - προωθώντας το μίσος στην κοινωνία, καλώντας σε έναν ιδιόμορφο "εμφύλιο", με κορώνες τύπου: "να φιμώνονται οι φσίστες", μιλώντας ακόμη και για "τσάκισμα" δημιουργώντας ή συμμετέχοντας σε αντισυγκεντρώσεις που επιδιώκουν την αστάθεια και προβάλλουν το μίσος τους εναντίον μας.

Όπως ποινικές ευθύνες, υπάρχουν και θα αποδοθούν κάποτε, σε όλους εκείνους που συστηματικά αφήνουν ελεύθερους τους τρομοκράτες, αφού όπως όλοι υποπτεύονται και ισχύει, υπάρχουν δόλια κίνητρα πίσω από τις πράξεις τους...

Αθάνατα τα αδέρφια μας!

Υ.Γ.1: Επειδή έχουν περάσει και δυο χρόνια πια, αυτός ο πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας έβγαλε εκείνη την ρημάδα την καταδικαστική απόφαση για το τρομοκρατικό χτύπημα στο Ν.Ηράκλειο που κόστισε την ζωή δυο νέων ανθρώπων, του Γιώργου και του Μάνου, ή ακόμη μέχρι σήμερα "δεν τον έχει ενημερώσει κανείς";

Υ.Γ.2: Ανενημέρωτος, φανταζόμαστε, είναι και ο νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας... 
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :