Οι νεοταξίτες, σαν έτοιμοι από καιρό, εκμεταλλεύονται την τρομοκρατία για να εφαρμόσουν τα σχέδια τους


Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας.

Η τρομοκρατία έχει σκεπάσει με τα μαύρα φτερά της όλη την Ευρώπη! Αφού προηγουμένως, οι κυβερνήσεις των χωρών, φρόντισαν να μεταφερθούν στα εδάφη της, κυριολεκτικά χωρίς έλεγχο, εκατοντάδες χιλιάδες ξένοι από τις χώρες της μέσης Ανατολής και ενώ όλες οι μυστικές υπηρεσίας και υπηρεσίες ασφαλείας των χωρών προειδοποιούσαν για το πρόβλημα που θα ανέκυπτε.
Πολλοί από τους τζιχαντιστές, εκμεταλλευόμενοι τις μεταναστευτικές ροές έχουν μπει ως εχθροί στις πόλεις μας.

Πριν δυο μέρες, τα αυξημένα μέτρα ασφαλείας σε πολλά σημεία του Ανόβερου, με την αστυνομία να ζητά από τους πολίτες να μην βγαίνουν από τα σπίτια τους και το μετρό να μην σταματά σε κάποιους σταθμούς, έδειξαν πως θα είναι σε λίγο καιρό η Ευρώπη.

Η κραυγή αγωνίας του Αρχηγού της Αστυνομίας του Αννόβερο, που κάλεσε τον κόσμο να μείνει μέσα στα σπίτια του και να μη βρίσκεται έξω και σε ομάδες, υπό τον φόβο επίθεσης των τρομοκρατών, φέρνει στο νου μας μια φράση, από το τελευταίο μυθιστόρημα του Μισέλ Ουελμπέκ, που περιγράφει πως η Γαλλία κυβερνάται το 2022 από μουσουλμάνους που εφαρμόζουν τον μουσουλμανικό νόμο κλπ κλπ και καταλήγει με την φράση: "Ζούμε το τέλος του δυτικού πολιτισμού, που πεθαίνει μπροστά στα μάτια μας". 

Και αυτό είναι δυστυχώς αλήθεια! Γιατί αν δεν κινδυνεύσουμε τελικά από τους τζιχαντιστές, θα κινδυνεύσουμε σίγουρα από τους δικούς μας και τους νόμους τους, με πρώτο νόμο. αυτόν της άρσης της ελεύθερης μετακίνησης πολιτών και εμπορευμάτων, υποτίθεται για την προστασία μας! 

Ιδού, η νέα τάξη σε πλήρη εφαρμογή!
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :