Ιδού πως είναι να είσαι επιχειρηματίας στην Ελλάδα του Τσίπρα που νομίζει πως η "ανάπτυξη" θα έρθει από τις δόσεις και τους φόρους


Επιχειρηματίας στην Ελλάδα του 2015; Δύσκολη δουλειά χωρίς καμία αναγνώριση, εκτός από το κράτος.. Που σου ζητάει μονίμως να πληρώνεις όσα κάθε φορά σκαρφίζεται... 

Ιδού: 

Ζητάω υπάλληλο, για να απαντάει τηλέφωνα, να στέλνει παραγγελίες, να καθαρίζει το μαγαζί, να κάνει ταμείο, να φτιάχνει τα λογιστικά, να τρέχει στις δημόσιες υπηρεσίες, να κάνει πληρωμές, να τρέχει το site, να δίνει παραγγελίες, να κάνει παραλαβές, να λύνει τεχνικά προβλήματα, να κάνει νέες συμφωνίες, να παζαρεύει, να ακούει παράπονα πελατών, να απαντάει σε emails, να τρέχει την χονδρική, να λειτουργεί την σελίδα στο Facebook και τα social media, να φτιάχνει διαφημίσεις, να ξέρει Photoshop, να γράφει επιστολές, να επικοινωνεί με εξωτερικό, να κάνει εκτελωνισμούς, να μιλάει με μεταφορικές, να οργανώνει την αποθήκη, να ετοιμάζει reports και στατιστικά, να μην έχει ωράριο και να είναι και χαμογελαστός!
Για όλα αυτά δεν θα παίρνει μισθό, αλλά θα χρωστάει στον ‪#‎ΟΑΕΕ‬, την‪#‎ΔΕΗ‬, την ‪#‎Εφορία‬, θα δίνει χαράτσι και θα τον βρίζουν και από πάνω.
Με λίγα λόγια ζητάω κάποιον να πάρει τη θέση μου και να με απαλλάξει από το να είμαι ‪#‎επιχειρηματίας‬ στην σύγχρονη ‪#‎Ελλάδα‬.
Πληροφορίες στο inbox

post του Alexandros Papadopoulos στο Facebook...

Πόσο αληθινό...!


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :