Γέμισε το μετρό στην Νέα Υόρκη με τον Γερμανικό αετό και το σύμβολο του Σταυρού των Ιπποτών σε διαφήμιση τηλεοπτικής σειράς της Amazon!


"Η Αμερική του 1962 έχει χάσει τον B΄ Παγκόσμιο Πόλεμο και τώρα βρίσκεται υπό κατοχή: Η ναζιστική Γερμανία κατέχει το ανατολικό μέρος των πρώην ΗΠΑ και οι Ιάπωνες το δυτικό.

Οι Αμερικανοί θεωρούνται πολίτες δεύτερης κατηγορίας. Η δουλεία έχει νομιμοποιηθεί ξανά. 
Οι ελάχιστοι εβραίοι που κυκλοφορούν κρύβονται πίσω από ψευδώνυμα. Κανείς δεν έχει εμπιστοσύνη σε τίποτε..."

Αυτή είναι η υπόθεση της τηλεοπτικής σειράς "The Man in the High Castle", παραγωγής Ρίντλεϊ Σκοτ, που βασίζεται σε νουβέλα του Φίλιπ Κ. Ντικ και «φαντάζεται» έναν κόσμο στον οποίο η Γερμανία και η Ιαπωνία έχουν κερδίσει τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο...

Το μετρό της Νέας Υόρκης, για να προωθηθεί η σειρά, γέμισε με την παραποιημένη σημαία των ΗΠΑ, με τον γερμανικό αετό και το σύμβολο του Σταυρού των Ιπποτών στην θέση των αστεριών.

Οι εν λόγω διαφημίσεις κάλυπταν τα καθίσματα και το κέλυφος συρμού σε πολυσύχναστη γραμμή του μετρό που συνδέει την Times Square και τον σιδηροδρομικό σταθμό Grand Central
Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Μπιλ ντε Μπλάζιο, χαρακτήρισε τις διαφημίσεις «ανεύθυνες και προσβλητικές» αν και η σειρά έχει αποσπάσει θετικότατα σχόλια.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :