Βρώμικη προπαγάνδα ολκής υπέρ της τρομοκρατικής οργάνωσης Al Nousra, στο τουρκοσήριαλ "ΤΑΜΑΜ" του ΑΝΤ1! Εισαγγελέας υπάρχει;


Τι κάνουν τα πορνοκάναλα της διαπλεκόμενης ολιγαρχίας του πλούτου και των διαπλεκόμενων εργολάβων, στα διαλλείματα της αντι-χρυσαυγίτικης λασπολογικής εκστρατείας τους;

Προβάλλουν τουρκοσήριαλ!

Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες, μετά από μάχη στήθος με στήθος των πορνο-τουρκο-κάναλων ΑΝΤ 1 και mega, «νικητής» ανεδείχθη ο ΑΝΤ 1 και η προπαγάνδα του υπέρ της Αλ Νούσρα! 

Σε ένα επεισόδιο της εμετικής σειράς που προωθεί το έκτρωμα της περιβόητης "ελληνιτουρκικής φιλίας" η μουσουλμάνα κοπέλα δίνει ένα χαρτάκι στο αγόρι της, με τη σημαία της Al-Nusra και του προτείνει να το μάθει απ' έξω...Το χαρτάκι λέει επάνω."La ilaha illallah Muhammadour Rasulullah."
Σε ελεύθερη μετάφραση: "Μόνο ο Αλλάχ είναι άξιος λατρείας και ο Μωάμεθ ειναι ο Προφήτης του."

Άξιος ο μισθός σας!

Υ.Γ. Θυμίζουμε πως η Χρυσή Αυγή είχε κάνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το τσοντοκάναλο Mega στην Μεσογείων, όπου είχε απαιτήσει, ανήμερα της Εθνικής εορτής της 25ης Μαρτίου, να ΜΗΝ μεταδοθούν τα τουρκοσήριαλ που εξυπηρετούν την βρώμικη προπαγάνδα του Ερντογάν.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :