Ιδού τα ρατσιστικά εγκλήματα των κακόμοιρων των (λαθρο)μεταναστών: Ξυλοκόπησε 14χρονη επειδή δεν ήθελε να εκδοθείΈκπληκτοι έμειναν χθες το απόγευμα οι άνδρες του Λιμενικού και της Αστυνομίας στο χώρο που γίνεται η ταυτοποίηση των προσφύγων στο Μαλαγάρι, όταν ξαφνικά μπροστά στα μάτια τους, ένας άνδρας 28 ετών (Σύριος) έβγαλε μέσα από μια σκηνή, ένα 14χρονο κορίτσι και άρχισε να το ξυλοκοπεί με απίστευτη μανία! 

Ήταν τόσο δυνατά τα χτυπήματα που της προκάλεσε σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο και το υπόλοιπο σώμα της. Οι άνδρες του λιμενικού προχώρησαν στη συλληψη του ενώ το 14χρονο κορίτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 28χρονος δηλώνει σύζυγος της 14χρονης και η συμπεριφορά του είναι αποτέλεσμα της αρνησής της να εκδοθεί με ομοεθνείς του! Οι αρχές δεν μπορούν ακόμη να διασταυρώσουν αν πράγματι είναι νόμιμη σύζυγος του 28χρονου η 14χρονη κοπέλα, αφού δεν υπάρχουν διαβατήρια στην κατοχή τους. Εξετάζεται το ενδεχόμενο να πρόκειται για εκμετάλευση ανηλίκου από ενήλικα.

Ο 28χρονος κρατείται από χθες το βράδυ στο κρατητήριο του Λιμεναρχείου Σάμου και αναμένονται οι εξετάσεις των αξονικών ώστε να οδηγηθεί στην Εισαγγελέα για πρόκληση σωματικών βλαβών σε ανήλικη. Η κοπέλα νοσηλεύεται φρουρούμενη στο νοσοκομείο της Σάμου όπου το προσωπικό της παρέχει την απαραίτητη αγωγή...
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :