Δεν θα μας σώσει ο Γιάνης Βαρουφάκης και οι "1101". Μάλλον ο Γιάνης και η παρέα του θέλει να σωθεί από εμάς ζητώντας μας και 5 ευρώ


Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας.

Το πήγαν, το έφεραν, τα εξάντλησαν προς τo.... "σώσιμο" αλλά δεν μαζεύτηκαν 1101 που να εμπιστεύονται τον Βαρουφάκη να τους σώσει. Και έτσι, τώρα, μας ζητούν να τους επιβραβεύσουμε την εξυπνάδα του να μας προσφέρουν ενημέρωση με χορηγία, σώζοντας τους εμείς και βλέπουμε εν "ευθέτω χρόνω" για τα υπόλοιπα.

Σύμφωνα με τον πρώην υπουργό Οικονομικών Γ.Βαρουφάκη «οι 1101 είναι ένα κίνημα στον χώρο της ενημέρωσης». Μπίζνα που σκαρφίστηκαν κάποιοι δηλαδή, στο όνομα της "ενημέρωσης" και της Δημ(ι)οκρατίας.

"Οι 1101 είναι ένα... κίνημα που έρχεται" - όπως ισχυρίζονται οι ίδιοι - "να τα αλλάξει όλα στον χώρο της ενημέρωσης, και για την ακρίβεια είναι η ήδη προϋπάρχουσα ιστοσελίδα "thepressproject" του Κώστα Εφήμερου που κάνει καθημερινή ραδιοφωνική εκπομπή στο ραδιόφωνο του "ThePressProject", η οποία κάθε Παρασκευή μεταδίδεται και στον ραδιοφωνικό σταθμό «στο Κόκκινο» 105.5 FM".

Μέντολες οι εξαγγελίες πως δήθεν οι 1101 «είναι ένα κίνημα για να αλλάξει η δημοκρατία» όπως αναφέρεται σε σχετικό ΒΙΝΤΕΟ, στο οποίο εμφανίζονται να μιλούν γνωστοί ηθοποιοί όπως ο Κλέων Γρηγοριάδης και ο Γεράσιμος Γεννατάς.

Αλλά αυτή είναι και η αντίληψη τους περί δημοκρατίας. Το παιχνίδι με τις λέξεις... Και η συνδρομητική "αντικειμενική" ενημέρωση...

«Το press project είναι μια τεράστια ευκαιρία που έχουμε όλοι για ένα είδος μέσου επικοινωνίας, το οποίο θα ανήκει μόνο σε αυτούς που πληροφορούνται από αυτό και δεν θα ανήκει σε άλλους που θέλουν να το χρησιμοποιήσουν για καθαρά ολιγαρχικούς σκοπούς. Όλα θα αλλάξουν αν τέτοιου είδους μέσα, αποκτήσουν με την δική μας βοήθεια την δυνατότητα να μας πληροφορούν, έτσι ώστε να ενδυναμώνεται η δημοκρατία στην Ελλάδα» τονίζει ο κ.Βαρουφάκης, ζητώντας από τον κάθε Έλληνα... 5 ευρώ το μήνα!

Όρσε γαμπρέ 5 κουφέτα!
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :