"Μην ακούω μ@λ@κίες! O κόσμος να μην διαμαρτύρεται αφού εκείνος μας ψήφισε και ήξερε ότι ψηφίσαμε το μνημόνιο και θα φέρναμε μέτρα" λέει ο συριζαίος (ακόμη;) Μιχελογιαννάκης


Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας.

Με μια προκλητική και αναιδέστατη δήλωση προς μια κοινωνία που υποφέρει από το Σύνδρομο της Στοκχόλμης, ο γραφικός τύπος που εκλέγεται σε κάθε εκλογική αναμέτρηση με άλλο κόμμα - αυτή τη φορά εκλέχθηκε βουλευτής με την σημαία του ΣΥΡΙΖΑ - Γιάννης Μιχελογιαννάκης, κάλεσε τον κόσμο να μην διαμαρτύρεται για τα νέα μέτρα που έρχονται στη Βουλή, καθώς... ήξερε τι ψήφιζε. «Μην ακούω μ@λ@κίες, ο κόσμος ήξερε τι ψήφιζε», είπε χαρακτηριστικά.

«Ψηφίσαμε μνημόνιο, αυτό θα εφαρμόσουμε», δήλωσε ο κ. Μιχελογιαννάκης, σύμφωνα με το cretalive.gr.

«Αφού το ψήφισα το μνημόνιο, τώρα θα βγω να λέω ότι δεν το ψήφισα; Θα δώσω μάχη στη Βουλή να μην περάσουν κάποιες διατάξεις, ο ΕΝΦΙΑ δεν μπορεί να είναι στα αγροτεμάχια. Αλλά κι ο κόσμος να μην διαμαρτύρεται αφού εκείνος μας ψήφισε και ήξερε τι ψηφίσαμε, τι θα φέρναμε» είπε ο κ. Μιχελογιαννάκης μιλώντας στο Ράδιο Κρήτη συμπληρώνοντας με αναίδεια: Αλλά μην ακούω μ@...κίες τώρα, ο κόσμος αυτός δεν μας ψήφισε; Δεν περάσαμε το μνημόνιο και μετά μας ψήφισε; Στο Ηράκλειο μας έδωσε και μια έδρα παραπάνω! Τι να κάνω εγώ τώρα να μην ψηφίσω;».

Ήρθε ο λογαριασμός αγαπητοί μου ψηφοφόροι! Και θα πρέπει να τον πληρώσουμε όλοι μας τώρα. Κι αυτοί που ψήφισαν και εκείνοι που αρνήθηκαν την διαδικασία... Έτσι λένε οι Συριζαίοι αφού η επιπόλαιη ψήφος τους δίνει άλλοθι...Και τα χειρότερα έρχονται γιατί κάποιοι ψήφισαν τύπους σαν τον Μιχελογιαννάκη, άλλοτε στο Πασοκ, άλλοτε στην Δημαρ, άλλοτε στον Σύριζα...

Όπου φυσάει ο άνεμος ...

Υ.Γ. "Τη Δευτέρα αρχίζει το άλλο μεγάλο πήδημα"!Λοιπόν, κατά τον κ. Μιχελογιαννάκη... Και να μην ακούει μ@λ@κίες... Τον ψηφίσατε και θα τον φάτε και θα τον φάμε - δυστυχώς - στην μάπα...!

Την Δευτέρα, έρχονται οι διατάξεις για τους αγρότες και την φορολογία τους!!!

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :