Τζιχαντιστής από τα Jumbo γιος σκηνοθέτη του Χόλυγουντ μακελεύει για να δείξει πως είναι άνδραςΟ Lucas Kinney, ο γιος ενός αναγνωρισμένου σκηνοθέτη του Hollywood που κυρίως εργάστηκε με τον Steven Spielberg, αποφάσισε να προσηλυτιστεί στο ισλάμ και να ενταχθεί στις τάξεις της συριακής πτέρυγας της Al-Quaïda.

Έκτοτε ο 26χρονος ονομάζεται Abu Basir al-Britani και εγκαταστάθηκε στη Συρία. Αυτός φιγουράρει σε 2 βίντεο προπαγάνδας της τρομοκρατικής οργάνωσης όπου απευθύνει κάλεσμα στρατολόγησης.

Η μητέρα του νεαρού άνδρα εμπιστεύθηκε στην Daily Mail ότι ο Lucas προσηλυτίστηκε λίγο αργότερα αφότου διέκοψε τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο του Leeds, όταν διέμενε στη Βιέννη. 

Σύμφωνα με τη μητέρα ο γιος της ο πρώην Lucas έζησε μια νορμάλ εφηβεία είχε μια πετυχημένη σχολική θητεία και έπαιζε σε ροκ συγκροτήματα. Η οικογένεια δεν φανταζόταν ότι θα γινόταν τζιχαντιστής. 

Φοίτησε σε καθολικά σχολεία και στα 13 του ο Lucas Kinney είχε ήδη προσανατολιστεί να γίνει παπάς.

Ο πατέρας του πρώην Lucas ο Patrick Kinney, δεν επιθυμεί να σχολιάει το γεγονός.Είναι αναγνωρισμένος σκηνοθέτης στο Hollywood, εργάστηκε σε πολλά blockbuster, κυρίως στα « Out of Africa », « Braveheart » και « Twilight ».Ήταν επίσης βοηθός σκηνοθέτη του Steven Spielberg για το φιλμ « Indiana Jones και η Τελευταία Σταυροφορία ».la libre 19/10/15


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :