Μαχητές του ISIS στην Ευρώπη περιμένουν την "ώρα μηδέν"


Σοκάρουν οι εικόνες που δημοσιεύτηκαν στο Twitter επιβεβαιώνοντας την υπηρεσία πληροφοριών της Λιβύης που υποστηρίζει πως το Ισλαμικό Κράτος εκμεταλλεύεται την κατάσταση έκτακτης ανάγκης με τους πρόσφυγες που διασχίζουν τη Μεσόγειο για να στείλει τους μαχητές του στην καρδιά της Γηραιάς Ηπείρου.

Όπως σημειώνει η Daily Mail, οι φόβοι πως οι τζιχαντιστές εκμεταλλεύονται τους δεκάδες χιλιάδες μετανάστες για να περάσουν μαζί τους και «όργανά» τους, από τις φωτογραφίες φαίνεται πως έχουν βάση αφού αυτοί δείχνουν να έχουν ήδη φτάσει.

Οι απειλητικές φωτογραφίες έχουν τραβηχτεί σε μνημεία και σταθμούς τρένων στην Ιταλία και περιλαμβάνουν κι ένα σημείωμα με το σήμα του ISIS και μηνύματα που έχουμε δει και στην χώρα μας, όπως: «Ισλαμικό Κράτος στη Ρώμη. Βρισκόμαστε στους δρόμους σας».

Σε ένα σημείωμα αναφέρεται: «Ισλαμικό Κράτος στη Ρώμη. Τώρα παρατηρούμε και εντοπίζουμε τον στόχο, περιμένοντας την ώρα μηδέν»

Άλλες εικόνες δείχνουν τοποθεσίες στο Μιλάνο, τον καθεδρικό ναό της πόλης, εκθεσιακούς χώρους και άλλες ενώ σε κάποιες υπάρχουν και αυτοκίνητα της αστυνομίας στο φόντο.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :