Ανατριχιαστική επιβεβαίωση μας ! Λαθρομετανάστες κρατάνε σημαία του ISIS σε συμπλοκές με την ΑστυνομίαΜε αφορμή την Συριακή κρίση περισσότεροι από 4.000 ένοπλοι ISIS έχουν εισαχθεί λαθραία στα δυτικά έθνη – κρυμμένοι ανάμεσα στους αθώους πρόσφυγες. Ο διακινητής του ISIS, αποκάλυψε ότι η συνεχιζόμενη λαθρομετανάστευση είναι μια πλήρης επιτυχία.

Λοιπόν, με αυτή τη νέα εικόνα που διέρρευσαν, τα πάντα φαίνεται να επιβεβαιώνονται. Σημαία του ISIS μεταξύ των «προσφύγων» οι οποίοι μάχονται ενάντια στην Γερμανική Αστυνομία.και εδώ είναι μερικοί «πρόσφυγες» του ISIS που ήρθαν στην Ευρώπη για να κάνουν αυτό που τους διέταξαν…Isis στρατιώτης τη μία μέρα. Πρόσφυγας στο banegår μερικές ημέρες αργότερα. Τι δεν καταλαβαίνεις;Διοικητής τάγματος τζιχαντιστών, πρόσφυγας στην Κω...

Περαστικά μας Ευρώπη... Τζάμπα πλέον "θωρακίζεσαι". Ο Εχθρός είναι πλέον εντός των τοιχών και είναι παντού...

Στο βίντεο που ακολουθεί που είναι ξένης παραγωγής, δυστυχώς, αναγράφεται η λέξη "Μακεδονία" αναφερόμενη στους γυφτοσκοπιανούς. Δυστυχώς, η πολιτική της Πατρίδος μας είναι πλέον του δέοντως προδοτική στο συγκεκριμένο θέμα. Η ανάρτηση του ενδιαφέροντος βίντεο δεν σημαίνει πως αποδεχόμαστε την ονομασία των γυφτοσκοπιανών ως "Μακεδονία".


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :