Φεύγουν αλαφιασμένοι μετά την παρέμβαση των Ρώσων οι θρασύδειλοι μακελάρηδες του ISIS από την Συρία... To που πάνε, είναι άλλο θέμα


Σύμφωνα με στρατιωτική πηγή 3.000 τρομοκράτες της Jabhat al-Nosra και της Jaish al-Yarmouk έφυγαν από τη Συρία για την Ιορδανία λόγω της προέλασης του συριακού στρατού, ενώ, αφότου τα ρωσικά μαχητικά εξαπέλυσαν επιθέσεις κατά της Daech, στην πόλη της Raqqa, πολλοί Daechistes τράπηκαν προς φυγή προς τα σύνορα με το Ιράκ. Που θα πάνε αυτοί μετά την Ιορδανία; Μαντέψτε...

Σύμφωνα με το Farsnews, μετά τις αεροπορικές επιδρομές των ρώσων οι Daechistes του Ισλαμικού κράτους έφυγαν προς την Raqqa.«Ένας μεγάλος αριθμός οικογενειών της ISIS (στα αραβικά Daech) εγκατέλειψαν τη Raqqa,με προορισμό το Ιράκ.Μέσα στους δρόμους της Raqqa, βλέπουμε πολυάριθμους Daechistes», μεταφέρει το site An-Nachrah.

Σύμφωνα με την πηγή την τελευταία Κυριακή οι συριακές δυνάμεις επιτέθηκαν στους τρομοκράτες του Ισλαμικού κράτους και της al-Nosra στην ζώνη της Δαμασκού όσο και στις επαρχίες Deir ez-Zor και Homs, σκοτώνοντας περισσότερους από 170 τζιχαντιστές.

"Τουλάχιστον 3.000 μαχητές του Ισλαμικού Κράτους και της Jaish al-Yarmouk διέφυγαν στην Ιορδανία φοβούμενη την προέλαση του συριακού στρατού σε όλα τα μέτωπα" αναφέρει η πηγή.

Ο συριακός στρατός επιχειρεί κυρίως ν΄απωθήσει τους τρομοκράτεςαπό τα προάστια της Δαμασκού απ΄όπου αυτοί εκτοξεύουν ρουκέτες στις κεντρικές συνοικίες τςη συριακής πρωτεύουσας.

Από τις 30 Οκτώβρη η ρωσική πολεμική αεροπορία πραγματοποιεί αλλεπάλληλες επιδρομές κατά στρατιωτικών θέσεων,κέντρων τηλεπικοινωνιών,μεταφορών αλλά και αποθηκών πυρομαχικών που ανήκουν στην ISIS. (sputniknews 5/10/15)
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :