Νεκρός ο αρχηγός του ISIS al-Baghdadi; - Iρακινές δυνάμεις με τη συνδρομή Ρώσων και Ιρανών τον εντόπισαν και τον βομβάρδισαν! - Νεκροί πολλοί ισλαμιστές


Η ιρακινή αεροπορία αξιοποιώντας πληροφορίες από το κοινό κέντρο επιχειρήσεων που έχουν συστήσει Ιράν- Iράκ-Ρωσία-Συρία και Χεζμπολάχ εντόπισε και βομβάρδισε την αυτοκινητοπομπή που μετέφερε τον αρχηγό των τρομοκρατών ισλαμιστών του ISIS, Abu Bakr al -Baghdadi, σην δυτική Anbar κοντά στα σύνορα με τη Συρία ενώ άγνωστο παραμένει ακόμη αν επέζησε των σφοδρών βομβαρδισμών.

Το πλήγμα αυτό έρχεται μόλις λίγες ώρες αφού οι ένοπλες δυνάμεις του Ιράκ παρέλαβαν τo πρώτο κινεζικό οπλισμένο drone CH-4B από το Πεκίνο για να δυναμώσουν οι επιχειρήσεις συλλογής πληροφοριών στο Ιράκ (δείτε σχετικά εδώ).

Υπενθυμίζουμε την διαταγή που έχει δώσει ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν προς τις ρωσικές δυνάμεις στην Συρία: "Φερτε μου ζωντανό τον αρχηγό των τζιχαντιστών"!

H Iρακινή πολεμική αεροπορία εντόπισε την αυτοκινητοπομπή που μετέφερε τον αρχηγό του ISIS Abu Bakr al-Baghdadi στην δυτική Anbar κοντά στα σύνορα με τη Συρία σύμφωνα μεανακοίνωση του ιρακινού στρατού.

" Η Ιρακινή πολεμική αεροπορία, βομβάρδισε την αυτοκινητοπομπή του τρομοκράτη Abu Bakr al-Baghdadi ενώ κατευθυνόταν στην Karabla για να συναντήσει διοικητές του ISIS" σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση.

"Ταυτόχρονα, βομβαρδίστηκε και η τοποθεσία της συνάντησης και πολλά μέλη του ISIS σκοτώθηκαν και τραυματίστηκαν. Η τύχη του δολοφόνου al-Baghdadi παραμένει άγνωστη καθώς όχημα προσπαθούσε να τον μεταφέρει μακριά. Η κατάσταση της υγείας του παραμένει άγνωστη"είπε ο στρατιωτικός εκπρόσωπος.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :