Οι πλιατσικολόγοι της Fraport, αφού τους νομιμοποίησαν οι Συριζαίοι, τώρα επισκέπτονται το πλιάτσικο τους. να δουν τι αγόρασαν


20 άτομα, 18 Γερμανοί -μεταξύ των οποίων και ο υπουργός Οικονομικών του κρατιδίου της Έσσης κ. Karl Heinz- και δύο Έλληνες, αφού αγόρασαν 14 αεροδρόμια, με συνολική αξία, όσα κερδίζει δηλαδή μόνο το αεροδρόμιο της Κέρκυρας σε έναν χρόνο (1,234 δισ. ευρώ, τα οποία θα πάνε στο ταμείο για την αποπληρωμή του δημόσιου χρέους, επισκέφθηκαν τους χώρους του αεροδρομίου στην Ρόδο, προκειμένου να κάνουν μια πρώτη καταγραφή των προβλημάτων που αντιμετωπίζει. 

Σημειώνεται ότι η εταιρία «Fraport» είναι μισή κρατική και μισή εισηγμένη στο Χρηματιστήριο.

Αυτού του είδους οι..."επενδύσεις" μας έρχονται από τους... δανειστές, αυτούς που με όχημα το διογκωμένο χρέος έριξαν στα τάρταρα τις τιμές της ελληνικής δημόσιας περιουσίας και την αγοράζουν δίνοντάς μας χρήματα τα οποία... τα παίρνουν πίσω λόγω χρέους!

Η εταιρία Fraport με την κοινοπραξία που έχει δημιουργήσει μαζί με τον Όμιλο Κοπελούζου, είναι η «νικήτρια» του διαγωνισμού για τα περιφερειακά αεροδρόμια της χώρας.
Μεγαλομέτοχοι της Fraport είναι φορείς του γερμανικού δημοσίου, ήτοι η Περιφέρεια του Έσσε με ποσοστό 31.5%, η κρατική Lufthansa με ποσοστό 8,45% και η Φρανκφούρτη μέσω του δημόσιου φορέα μεταφορών...

Η αντιπροσωπεία επισκέφθηκε και τον δήμαρχο Ροδίων κ. Φώτη Χατζηδιάκο, σε μια προσπάθεια να οικοδομηθεί ένα καλό κλίμα συνεργασίας με την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Ζήτησαν να ενημερωθούν για το πως αντιμετωπίζει η τοπική κοινωνία την ιδιωτικοποίηση του αεροδρομίου και δεσμεύθηκαν να εξετάσουν τις προτάσεις του δημάρχου για κατάργηση των τελών των αεροσκαφών, προκειμένου ν’ αυξηθεί ο τουρισμός, για διασφάλιση των εργασιακών δικαιωμάτων και για την καθιέρωση του κριτηρίου εντοπιότητας στις προσλήψεις.

Φθηνές χάντρες στους Ιθαγενείς της χώρας για να εξαγοράσουν την γη μας ... Την συνέχεια την υποψιάζεστε... 
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :