Η EE θέλει να φτιάξει φαραωνικό κέντρο συγκέντρωσης λαθρομεταναστών στην Αθήνα!Την βρήκαν πάλι τη λύση για την "αξιοποίηση" των ολυμπιακών ακινήτων.
Η Κομισιόν θέλει να κατασκευάσει ένα χώρο συγκέντρωσης λαθρομεταναστών- "μαμούθ" στην Αθήνα που να μπορεί να χωρά 50.000 άτομα!

Το κέντρο υποδοχής προσφύγων, που θα δημιουργηθεί σε πρώην ολυμπιακό χώρο της ελληνικής πρωτεύουσας, θα λειτουργεί υπό τη διοίκηση της FRONTEX και της Υπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες.

Αυτά αναφέρει το γερμανικό περιοδικό «Der Spiegel».

Βέβαια κανείς δεν αναφέρει την τρομακτική υποβάθμιση της ήδη ταλαιπωρημενής πρωτεύουσας αλλά και τις εικόνες σε περίπτωση (υποκινούμενης) εξέγερσης που θα έχουν στόχο να αμαυρώσουν και να πλήξουν το τουριστικό προϊόν της χώρας. Χωρίς σε αυτά να μην αναφέρεται ότι ένας τέτοιος χώρος θα μπορεί να είναι "βούτυρο στο ψωμί" για την στρατολόγηση απελπισμένων ανθρώπων από εξτρεμιστές του ισλαμισμού.

«Η Μέρκελ θέλει στην μίνι Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες την Κυριακή να πετύχει μια ουσιαστική βελτίωση της δουλειάς των hotspots. Η Καγκελάριος επιδιώκει η κατανομή των προσφύγων εντός ΕΕ να γίνεται απευθείας από αυτά τα κέντρα πρώτης υποδοχής.

Ερώτηση: Σε πέντε μέρες πέρασαν 48000 δηλαδή η χωρητικότητα του...."κέντρου". Οι υπόλοιποι 250.000 (που θα φθάνουν κάθε μήνα) που θα πάνε;
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :