Συνέντευξη Ν. Γ. Μιχαλολιάκου στο Crash που κυκλοφορεί: Η Χρυσή Αυγή εκφράζει ένα μεγάλο μέρος του ελληνικού λαού


Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Ν. Γ. Μιχαλολιάκος έδωσε μια εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη στο μηνιαίο πολιτικό περιοδικό Crash και στον δημοσιογράφο Σωτήρη Μπότσαρη.
Ενδεικτικά, για την περίπτωση συμμετοχής της Χρυσής Αυγής σε κάποιου είδους συγκυβέρνηση ανέφερε: "Με τα δεδομένα που υπάρχουν σήμερα, το θεωρώ εξαιρετικά δύσκολο και μάλλον αδύνατον. Θα μπορούσε να συμμετάσχει η Χρυσή Αυγή, σε μια κατάσταση ανάγκης και με μοναδικό στόχο την καταγγελία των Μνημονίων. Τα Μνημόνια δεν πρόκειται να σώσουν την πατρίδα, αντίθετα την βυθίζουν ολοένα και περισσότερο στην ύφεση, την ανεργία και την ανέχεια".
- Για την Δίκη: "Είμαστε αθώοι και θα αποδειχθεί στο δικαστήριο. Κανένας βουλευτής της Χρυσής Αυγής δεν κατηγορείται ότι εμπλέκεται στην οποιαδήποτε παράνομη πράξη"
- Για τα οικονομικά και την λειτουργία του κόμματος: "Συντηρούμαστε από τους μισθούς μας. Έχουμε ακριβώς 19 υπαλλήλους, τους οποίους πληρώνουμε από τους μισθούς των βουλευτών. Τα ενοίκια των γραφείων ανά την Ελλάδα τα καλύπτουν τα μέλη μας και έτσι προχωρά το κόμμα".
Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη στο Crash (τεύχος 40) που κυκλοφορεί.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sunenteujh-n.-g.-michaloliakou-sto-crash-pou-kukloforei-h-chrush-ekfrazei-e#ixzz3pgO90hDt
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :