"Ο Άσσαντ φταίει που εισέβαλε στην Συρία" είπε ο έτερος διεκδικητής του χρίσματος των δημοκρατικών στην Αμερική και γέλασαν και τα ντουβάρια


Στην Αμερική, κάνουν ότι κάνει η ΝΔ τώρα. Ψάχνουν Αρχηγό. Συγκεκριμένα, ψάχνουν ποιος από το δημοκρατικό κόμμα, θα διεκδικήσει την Προεδρία των ΗΠΑ.

Απέναντι από την Χίλαρυ Κλίντον, βρέθηκε λοιπόν, ο 52χρονος Μάρτιν Ο Μάλεϊ. 
Αμερικανός, δημοκρατικός πολιτικός ο οποίος διεκδικεί το χρίσμα του υποψηφίου των δημοκρατικών για την Προεδρία των ΗΠΑ.

Θέλει ο άνθρωπος να γίνει Πρόεδρος των ΗΠΑ. Εντάξει, θεμιτό.

Έχει διατελέσει ο άνθρωπος, δήμαρχος της Βαλτιμόρης (1999 – 2007) και κυβερνήτης του Μέριλαντ (2007 – 2015).

Το Μέριλαντ είναι μια από τις παλιές πολιτείες των ΗΠΑ, έχει πληθυσμό 5.800.000 κατοίκους και είναι μια χώρα σε έκταση σαν το Βέλγιο.

Με «ευρωπαϊκούς όρους», δηλαδή, ο Μάρτιν Ο Μάλεϊ είναι κυβερνήτης (σαν να λέμε πρωθυπουργός) μιας μέσης ευρωπαϊκής χώρας.

Αυτός ο έμπειρος πολιτικός, λοιπόν, που θέλει να γίνει Πρόεδρος των ΗΠΑ, απέδειξε ότι είναι ο πλέον ακατάλληλος όταν καλεσμένος σε ντιμπέιτ στο CNN, με αντίπαλό του τη Χίλαρι Κλίντον, είπε ότι «το μεγαλύτερο λάθος του Άσαντ είναι ότι εισέβαλε στη Συρία».

Ο διεκδικών την προεδρία, αγνοεί ότι ο Άσαντ ΕΙΝΑΙ ο Πρόεδρος της Συρίας. 
Μιας χώρας όπου οι ΗΠΑ βομβαρδίζουν εδώ και καιρό...

Θα μου πείτε, ποιο είναι το κακό; Εδώ ο Bush διάβαζε βιβλίο ανάποδα...Ή, για να πάμε και στα δικά μας, ο Τσίπρας, ξεκαρδίστηκε όταν ο Κλίντον του μίλησε για επενδύσεις στην Ελλάδα, ξεφτυλίζοντας ολόκληρη την χώρα στους επενδυτές καλεσμένους του ιδρύματος Κλίντον, που σκόπευαν να επενδύσουν στην Ελλάδα...
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :